Autentificare

Ochelari de soare pentru ciclism

Ochelarii de soare sunt o piesă importantă în echipamentul oricărui ciclist. Acestea oferă o protecție UV esențială, precum și protecție împotriva intemperiilor. Cei mai buni ochelari de soare sport pentru mersul pe bicicletă vă va permite să vedeți clar, astfel încât să vă simțiți în siguranță și confortabil pe drum.

Sunt necesari ochelarii de soare pentru ciclism?

Ochelarii de soare pentru ciclism sunt un accesoriu esențial pentru orice ciclist. Aceștia oferă protecție împotriva vântului uscător, a prafului iritant și a resturilor sau insectelor zburătoare. În plus, ochelarii de soare pentru bicicletele de șosea pot îmbunătăți și acuitatea vizuală pentru a vă menține mai în siguranță în condiții de iluminare slabă sau puternică.

Ce culori de lentile de ochelari de soare sunt cele mai bune pentru ciclism?

La fel ca și găsirea celor mai buni ochelari de soare după forma feței tale, culoarea lentilelor este un factor important în alegerea ochelarilor de soare pentru ciclism.

  • Lentile roșii – Lentilele de culoare chihlimbar sau roșie sunt foarte recomandate pentru ochelarii de soare pentru ciclism rutier. Acestea sporesc acuitatea vizuală și oferă un contrast de culoare extraordinar cu semnele de circulație și liniile de trafic galbene.
  • Lentile galbene – Lentilele galbene filtrează lumina albastră pentru a crește contrastul, precum și percepția adâncimii și a distanței în condiții de lumină slabă. Acestea oferă o focalizare excelentă în zilele cu ceață sau înnorate.
  • Lentile maro – Lentilele maro îmbunătățesc în mod expert contrastul în lumina puternică a soarelui. Sunt ideale pentru ciclism în condiții însorite, astfel încât să puteți vedea mai clar obstacolele.
  • Lentile gri – Lentilele gri oferă o percepție reală a culorilor și reduc strălucirea în lumina puternică a soarelui.

Cicliștii au nevoie de ochelari de soare polarizați?

În general, nu se recomandă ochelarii de soare polarizați pentru ciclism. Lentilele sunt ideale pentru reducerea strălucirii și a reflexiilor pe pavajul umed, pe vehicule și pe alte suprafețe lucioase. Acest lucru înseamnă că lentilele polarizate pot îngreuna vederea pericolelor, cum ar fi suprafețele uleioase sau înghețate. De asemenea, acestea interferează cu ecranele digitale, cum ar fi telefoanele mobile sau sistemele de navigație.

Cu toate acestea, ochelarii de soare pentru ciclism cu lentile polarizate sunt foarte buni atunci când mergeți pe bicicletă în apropierea apelor sau în condiții de luminozitate. Luați în considerare nevoile dvs. și aflați despre ochelari de soare tip oglindă sau polarizați pentru a vedea ce ar putea funcționa cel mai bine pentru cursa ta.

Tip

Marcă

Tipul lentilei

Forma ramei

Preț

Mărime

Încărcați mai multe produse

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 1065 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

Servicii rapide ,produse de calitate
Sunt foarte multumita atat de produse cat si de site-ul Lentiamo.ro!produse dorite la un pret putin mai ok fata de alte site-uri,recomand👍
Livrare rapida și produse excelente!!!