Reduceri de până la 15% la lentilele de contact Lenjoy

4,9 Evaluare

Autentificare

Ochelari de soare pentru ciclism off-road

Ochelarii de soare pentru ciclism off-road, cunoscuți și sub numele de ochelari de soare pentru ciclism montan (ochelari de soare MTB), sunt un accesoriu esențial conceput special pentru siguranță și o viziune clară pe traseu.

Protejați-vă ochii împotriva razelor UV dăunătoare, a prafului și a murdăriei, a insectelor, a crengilor și a altor reziduri cu perechea potrivită.

Cele mai bune caracteristici ale ochelarilor de soare pentru ciclism montan

Cei mai buni ochelari de soare pentru ciclism off-road vă pot ajuta să aveți performanțe mai bune, să vedeți mai clar și să vă mențineți în siguranță pe trasee. Aceștia vă protejează în mod expert ochii de vântul și ploaia iritante, ținând în același timp la distanță insectele și alte obiecte pe care roțile dvs. le-ar putea ridica.

Atunci când alegeți ochelarii de soare pentru ciclism montan sau pentru mersul pe traseu, luați în considerare aceste caracteristici cheie pentru a vă asigura că profitați la maximum de călătoria dvs.:

  • Design wraparound – Design- ul wraparound asigură o acoperire și o protecție maximă împotriva intemperiilor. Acest design ajută, de asemenea, la reducerea rezistenței la vânt și îmbunătățește viziunea periferică pentru o mai bună rază vizuală.
  • Lentile rezistente la impact – Materialul corect al lentilelor nu se va sparge la impact, ceea ce vă menține ochii și fața în siguranță. Căutați ochelari de soare off-road realizați din materiale plastice de înaltă calitate sau din policarbonat.
  • Construcție durabilă a ramei – Ciclismul off-road poate fi dificil pentru echipament, așa că alegeți o pereche cu rame ușoare și durabile, care să reziste la impacturi și să rămână bine fixate pe fața dumneavoastră pe teren accidentat.
  • Lentile aerisite – Deși nu sunt esențiale, găurile de ventilație pot preveni aburirea lentilelor în zilele reci sau în timpul perioadelor de respirație intensă.

Lentilele potrivite reduc strălucirea și îmbunătățesc contrastul, facilitând astfel vizualizarea traseului din față. Nu uitați să luați în considerare și caracteristici precum lentile tip oglindă vs. lentile polarizate sau ochelari fotocromici pentru ciclism.

Ce culoare de lentile este bună pentru ciclismul off-road?

Culorile lentilelor nu sunt doar o alegere stilistică, ci și alegerea culorilor potrivite pentru lentilele ochelarilor de soare vă poate afecta vederea. Ciclismul montan și ciclismul off-road au condiții specifice cu care trebuie să se confrunte, astfel încât este important să vă alegeți lentilele cu înțelepciune:

  • Lentile galbene – Mulți cicliști poartă ochelari galbeni pentru că aceștia măresc contrastul, precum și percepția adâncimii și a distanței în condiții de lumină slabă. Aceștia oferă o focalizare excelentă în zilele cu ceață sau înnorate.
  • Lentile maro – Lentilele maro îmbunătățesc în mod expert contrastul în lumina puternică a soarelui. Sunt excelente pentru ciclismul montan în condiții însorite, astfel încât să puteți vedea mai clar obstacolele.
  • Lentile verzi – Lentilele verzi îmbunătățesc vederea în zonele umbrite și însorite. Verdele este o opțiune excelentă pentru mersul pe bicicletă în păduri și în locuri unde copacii produc lumină și umbre dispersate.
  • Lentile roz – Lentilele roșii sau roz oferă un contrast de culoare extraordinar. Sunt ideale pentru ciclismul montan prin păduri verzi.

Tip

Marcă

Tipul lentilei

Forma ramei

Preț

Mărime

Încărcați mai multe produse

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 1023 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

a fost rapid
Calitate bună. Preț mai mic decât la concurență.
Bun. Conform descrierii