Puteți comanda și la telefon: 0800 400 156

Retailer European 15 țări din Europa

Autentificare

Termeni și Condiții

Vă mulțumim pentru vizita de pe site-ul web Lentiamo.ro („Site-ul”). Lentiamo.ro este unul dintre liderii de pe piața on-line a lentilelor de contact, o sursă de accesorii și sfaturi din domeniu. Site-ul a fost creat pentru a oferi o experiență convenabilă, privată și informativă, cumpărătorilor de lentile de contact și produse complementare, 24 de ore, 7 zile pe săptămână. Lentiamo.ro își dorește ca fiecare vizitator al site-ului („dumneavoastră”) să aibă o vizită plăcută și în singuranță. De aceea am stabilit următorii termeni și condiții, ca să știm la ce să ne așteptăm unii de la alții. Prin utilizarea Site-ului sunteți de acord să respectați termenii și condițiile prevăzute în acest document. S-ar putea ca, în orice moment, să modificăm Site-ul, Termenii și Condițiile, și politicile după care se desfășoară activitățile pe Site. Vă recomandăm să verificați periodic Site-ul și Termenii și Condițiile, pentru a fi la curent cu modificările și actualizările care au loc. Accesarea continuă a Site-ului sau utilizarea acestuia va fi considerată drept acceptul schimbărilor și a caracterului rezonabil al standardelor avizului de schimbări. Acest contract este între Maternia s.r.o. și dumneavoastră personal și nu poate fi transferat către nimeni altcineva. Lentiamo.ro este numele comercial al Maternia s.r.o. cu sediul la: Videnska 12, Nova Bystrice, 378 33, Republica Cehă. Lentiamo.ro este deținut și operat de către Maternia s.r.o. Prin achiziționarea lentilelor de contact și a altor produse, pe Site, dumneavoastră veți face tranzacții cu Maternia s.r.o.

Țara în care au loc toate tranzacțiile de pe Site este Republica Cehă (Cehia).

Instanțele de judecată din Republica Cehă vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricărei plângeri sau revendicări care ar decurge din sau ar avea o legătură directă cu vizita dumneavoastră pe Site și orice litigiu care ar decurge din sau ar avea legătură cu contractele de cumpărare de pe Site. Cu toate acestea, noi ne păstrăm dreptul de a porni o acțiune împotriva dumneavoastră în țara dumneavoastră de reședință sau orice altă țară relevantă.

Acești termeni sunt reglementați de legislația Republicii Cehe și toate contractele încheiate cu noi pentru achiziționarea de produse vor fi reglementate de legislația Republicii Cehe.

Scopul nostru este să oferim cele mai bune posibile servicii pentru clienții noștri, astfel încât ne rezervăm dreptul de a refuza să vă vindem produsele, dacă avem suspiciunea că le achiziționați cu scopul de a le vinde din nou. Ne rezervăm dreptul de a limita numărul produselor pe care vi le punem la dispoziție spre achiziționare. Noi avem dreptul să reziliem contractul cu dumneavoastră și chiar să vă interzicem accesul la Site, dacă avem motive să credem că acțiunile dumneavoastră nu sunt în concordanță cu legislația în vigoare sau dăunează interesele celorlalți utilizatori. Ne rezervăm dreptul de a nu vinde lentilele de contact dacă vom considera că acestea au contraindicații medicale sau nu satisfac acești termeni și condiții, stabilite în contract. Condițiile generale trebuie să fie în conformitate cu legislația țării în care furnizorul acceptă comanda, și nu cu a țării în care distribuția a fost executată. Contractul de vânzare este strict între furnizor (Maternia s.r.o.) și client (dumneavoastră). Clientul reprezintă persoana care execută achiziționarea de bunuri de pe Site și care citește Termenii și Condițiile, al căror conținut l-a acceptat în intregime.

Dumneavoastră, prin prezență, garantați că aveți o prescripție medicală valabilă pentru lentilele de contact comandate. Prin plasarea unei comenzi, dumneavoastră garantați și declarați nouă (Lentiamo.ro) că informația pe care o introduceți pe Site este valabilă, adevărată și este exact conform prescripției medicale date de către specialistul medical care se ocupă de tratamentul ochilor dumneavoastră. Confirmați ca veți reînnoi prescripția medicală strict conform regimului sugerat de specialistul medical care vă tratează ochii. Înțelegeți că Lentiamo.ro nu va executa comanda dumneavoastră dacă nu aveți o prescripție valabilă. Prin prezență, sunteți de acord să vă contactăm specialistul medical care vă tratează ochii, dacă va fi necesar să vă verificăm prescripția medicală și orice alte informații relevante și necesare. Vă recomandăm cu insistență să efectuați controale oftalmologice regulate la un medic calificat, pentru a vă asigura bunăstarea și continuitatea sănătății ochilor dumneavoastră. Nu este necesar să ne trimiteți prescripția medicală, dar prin acceptarea termenilor și condițiilor din prezentul document, confirmați că aveți o rețetă valabilă, conform legislației din România. Purtătorul lentilelor de contact trebuie sa aibă vârsta minimă de 16 ani.

Am făcut toate eforturile necesare pentru a ne asigura că am afișat culorile produselor de pe Site cât mai exact posibil. Cu toate acestea, din cauză că aceste culori pe care le vedeți depind de monitorul pe care le vedeți, nu putem garanta că monitorul va afișa culorile exacte. Noi ne-am străduit să afișăm culorile cu cât mai multă acuratețe. Cu toate acestea, nu putem garanta că descrierile produselor sunt exacte, complete și fără nicio greșeală. Dacă un produs oferit pe Site nu este precum a fost descris, singura soluție este să îl returnați fără a-l folosi. Acceptăm doar produse în ambalajul original, care nu a fost deschis sau deteriorat.

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanță, clienții din Uniunea Europeană au dreptul de a rezilia contractul de cumpărare în 14 zile calendaristice de la primirea produselor, fără a fi nevoiți să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevazute în art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014. În cazul în care perioada expiră într-o zi de odihnă, termenul este prelungit până în următoarea zi lucrătoare. Lentiamo.ro vine în ajutorul vostru și prelungește această perioadă – puteți returna orice produs comandat de dumneavoastră, fără să dați vreun motiv, în treizeci (30) zile calendaristice, după primirea comenzii („Perioada de Returnare”). Dacă decideți să returnați produsele, sunteți obligați să respectați cerințele Politicii de Returnări (de mai jos). Trebuie să returnați toate produsele în ambalajele lor originale, fără să fie deschise, pentru a putea fi vândute ulterior. Până să ajungă produsul returnat la noi, dumneavoastră va trebui să purtați toate riscurile care țin de păstrarea produsului în siguranță, întreg, fără pierderi și fără deteriorări.

Noi expediem, în aceeași zi, toate produsele disponibile în stoc comandate înainte de ora 12:15. Produsele sunt transportate prin curierat și estimăm că vor ajunge în 2 – 4 zile lucrătoare. Serviciul de urmărire a coletului este disponibil on-line. Vă rugăm să luați aminte că noi livrăm doar în țările din UE. Lentiamo.ro își rezervă dreptul de a folosi serviciile diferitor firme de curierat și transport, ca să vă livreze comenzile. Dumneavoastră nu veți fi anunțați despre asta întotdeauna, dar va fi cu intenția noastră cea mai bună, în cazul în care decidem să procedăm așa.

Vă recomandăm să ne informați dacă coletul nu ajunge în timpul prevăzut de noi. Dacă nu ajunge nici după o săptămână, după data prevăzută, vom trimite din nou comanda, fără să suportați nicio cheltuială suplimentară. Însă, vom cere o declarație pe propria răspundere că nu ați primit primul colet trimis. Vă rugăm să rețineți că noi nu vom trimite un pachet nou, dacă adresa inițială a fost incompletă sau incorectă.

Doresc să înlocuiesc lentilele

Ați despachetat lentilele deja?
Dacă găsiți o lentilă deteriorată în comanda livrată, nu este nevoie să o trimiteți înapoi. Nu e nevoie nici să ne trimiteți un blister gol, ca dovadă pentru o lentilă lipsă. Este suficient să ne trimiteți o fotografie cu lentila si coletul. Scrieți-ne un mesaj pe returnari@lentiamo.ro.

Ce să faceți cu o cutie de lentile nedesfăcută?
Dacă doriți să înlocuiți o cutie încă închisă și nedeteriorată, trimiteți-o înapoi către noi și noi vă vom trimite imediat lentile noi. Dacă motivul returnării este un diagnostic al dioptriilor necesare diferit decât cel pe care l-ați avut până acum, Garanția Înlocuirii de 365 de zile, vom fi bucuroși să vă înlocuim lentilele de contact cu ambalaj intact. Vă rugăm să rețineți că noi nu vom restitui nici o diferență de cost. Aveți opțiunea să folosiți suma întreagă. În caz contrar, diferența poate fi adăugată contului dumneavoastră și va putea fi folosită pentru cumpărăturile viitoare.

Drepturi speciale și obligatorii cu privire la returnarea unor articole specifice – ochelari de soare
În cazul încetării contractului, ochelarii de soare trebuie să fie returnați la adresa vânzătorului în starea lor originală, inclusiv accesoriile cum ar fi carcasa originală, laveta specială de curățare a lentilelor și ramelor dar și ambalajul lor intact – hârtie sau plastic, autocolante, etichete și Certificatul de autenticitate . Pentru o rambursare completă a prețului de cumpărare, trebuiesc returnate toate cadourile și produse de bonus cumpărate cu punctele primite din achiziție. Cumpărătorul trebuie să se asigure că ochelarii de soare sunt livrați în siguranță. Ochelarii de soare trebuie returnați la adresa expeditorului în ambalajul corespunzător pentru a preveni deteriorarea. În cazul în care ochelarii de soare sau carcasa / accesoriile sunt deteriorate sau lipsesc, vânzătorul își rezervă dreptul de a oferi numai o rambursare parțială sau să o refuze, în funcție de amploarea daunelor, evaluată de vânzător. Numărul comenzii dvs. ar trebui să fie înscris pe coletul returnat, nu pe ambalajul articolului, pentru a preveni întârzierea identificării expeditorului.

Vreau restituirea plății

Trimiteți-ne lentilele nedorite, împreună cu o copie a noii prescripții de la medicul specialist
Vă rugăm scanați-o și atașați-o la mesajul trimis nouă. Puteți returna orice produs comandat de dumneavoastră, fără sa dați vreun motiv, în treizeci(30) zile calendaristice de la primirea comenzii. Mai multe detalii găsiți mai sus, la secțiunea Perioada de Reflecție. Dacă ați depășit perioada, dar până la 356 de zile calendaristice de la data cumpărării, puteți doar să le schimbați. Iar diferența de preț va fi restituită în contul dumneavostră sau a unui prieten de pe Lentiamo.ro. Nu putem accepta decât produsele în ambalajul lor original, întregi și nedeteriorate.

Cum să cereți o returnare / restituire

Pentru a vă retrage din contractul dintre dumneavoastră și Maternia s.r.o completați acest formular electronic

Dacă bunurile achiziționate de la noi sunt deteriorate, prezintă deformări sau alte nereguli, vă rugăm trimiteți-le înapoi împreună cu ambalajul original (dacă este cazul) împreună cu numărul comenzii. În cazul lentilelor de contact, nu putem continua procesarea unei plângeri dacă lentilele ajung la destinație fără soluție (adică uscate)!

Plângerea nu se aplică lentilelor de contact colorate.

Vom comanda un curier care va veni la dumneavoastra pentru a ridica produsul pe care doriții să îl returnați. Vom suporta toate costurile egate de transport.

Vă vom returna banii în cont în termen de 14 zile calendaristice din momentul în care produsele returnate ajung la departamentul nostru de returnări și rambursări sau în termen de 14 zile calendaristice din ziua în care a fost plasată cererea de restituire a plății. Putem amâna rambursarea până atunci când primim coletul sau până ce clientul va trimite o confirmare că a expediat coletul, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

Limitele Răspunderii

Nu vom fi responsabili pentru orice erori sau greșeli furnizate nouă în timpul plasării comenzii.
Bunurile rămân în proprietatea vânzătorului până în momentul în care bunurile și taxele aferente au fost achitate integral de către cumpărător. Atunci când completați formularul de comandă online, sunteți de acord și acceptați că sunteți persoana responsabilă pentru plasarea comenzii și sunteți persoana responsabilă de plata cerută pe Site.
Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră de a debita cardul dumneavoastră bancar, dacă am expediat comanda, iar factura nu este plătită într-un termen rezonabil de timp. Avem dreptul de a revizui și modifica aceste condiții, atunci când considerăm că este necesar.
Nu vom fi obligați să vindem, în cazul în care există pe site o eroare la orice reclamă sau la stabilirea prețurilor. În astfel de circumstanțe oferta de cumpărare va fi revocată. Puteți beneficia doar de o singură ofertă la fiecare comandă plasată pe site-ul nostru.
În cazul în care livarea nu este executată la data prevăzută sau în cazul altor circumstanțe care pot interveni de la plasarea comenzii până la primirea acesteia de către dumneavoastră, nu vom fi trași la răspundere pentru asta (pot exista cazuri de situații incontrolabile sau alte erori). Cu toate acestea ne vom strădui să remediem astfel de evenimente în măsura tuturor abilităților noastre.
Livrarea produsului se va face conform preferințelor dumneavoastră, iar dumneavoastră veți confirma și accepta taxele asociate cu livrarea.
Se va înțelege de asemenea că responsabilitățile asociate cu livrarea, vor fi imediat transferate de la vânzător la cumpărător, din momentul în care au părăsit punctul nostru de expediere. În cazul în care o dată de livrare nu este specificată, vom încerca să îndeplinim comenzile în cel mai scurt timp.
În ceea ce privește eventualele litigii adresate către Maternia s.r.o., legea aplicabilă va fi exclusiv legea cehă.
Noi luăm măsuri de precauție pentru ca să protejăm informațiile personale pe care le-ați prezentat pe acest site. Cu toate acestea, nu vom accepta nicio răspundere pentru furtul de date neautorizat care putea fi utilizat în detrimentul dumneavoastră.

Protecția datelor

Noi colectăm doar informațiile necesare pentru îndeplinirea obligațiilor noastre față de dumneavoastră. Site-ul protejează aceste informații la nivelul maxim al capacităților noastre.

Politica de confidențialitate

Suntem conștienți de importanța protejării informațiilor colectate despre utilizatorii site-ului. Prezentul document reglementează modul în care www.lentiamo.ro utilizează aceste informații. Prin utilizarea site-ului www.lentiamo.ro, acceptați politica de confidențialitate a datelor.

Modalitatea de exercitare a drepturilor utilizatorilor este prin e-mail la adresa info@lentiamo.ro. Pe site-ul Lentiamo.ro se colectează adrese IP.

Proprietatea Intelectuală

Site-ul nostru, fie în parte sau în întregime, și tot conținutul asociat, este protejat de drepturile de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală, care sunt fie deținute de către noi sau folosite de noi cu permisiunea proprietarilor lor. Puteți vizualiza conținutul site-ului nostru sau conținutului asociat pe ecran sau stoca astfel de conținut în format electronic pe un disc, și sunteți autorizați pentru a descărca astfel de conținut în acest scop.
Sunteți autorizat să descărcați, folosiți și / sau copiați materiale publicate pe site-ul nostru doar pentru uz personal. De altfel, nu puteți reproduce, copia, difuza sau utiliza conținutul site-ul nostru sau orice conținut asociat în scopuri comerciale sau în orice alt scop. Drepturile noastre sunt rezervate.
Toate drepturile de proprietate în orice marcă (fie înregistrate sau neînregistrate) sau mărci de servicii, inclusiv logo-uri, care apar pe site-ul nostru sunt proprietatea noastră sau sunt folosite de noi cu permisiunea proprietarilor lor. Nimic de pe site-ul nostru nu va fi interpretat drept acordarea licenței sau dreptului de a utiliza o astfel de marcă, marcă de serviciu sau logo-ul pentru orice scop.
În cazul în care se va observa o eventuală încălcare a dreptului de autor, o puteți sesiza oricând prin email la info@lentiamo.ro cu o dovadă care confirmă dreptul de proprietate și va fi imediat eliminată.

Comentariile Produselor

Comentariile produselor pot fi utilizate pentru păreri, de exemplu, doar experiența cu produsul în sine. Orice alte comentarii care conțin altceva decât asta, vor fi șterse din site-ul nostru. Pentru comentarii cu privire la termenii de livrare sau serviciile noastre, vă rugăm să luați legătura prin e-mail pe info@lentiamo.ro, sau prin telefon la 0800 400 156.

Comunicații Electronice

Când vizitați site-ul sau ne trimiteți e-mail-uri, dumneavoastră comunicați cu noi electronic. Sunteți de acord să primiți de la noi mesaje electronice. Vom comunica cu dumneavoastră prin e-mail sau prin intermediul notificărilor de pe acest site. Sunteti de acord că, toate acordurile / înțelegerile, avizele, prezentările de informații și alte comunicări pe care le oferim electronic satisfac orice cerință legală necesară.

Termeni și condiții de utilizare a site-ului

Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru. Vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a site-ului înainte de a-l folosi pentru a face cumpărături. Prin plasarea unei comenzi pe Lentiamo.ro, indicați faptul că ați citit și ați fost de acord cu toți termenii și condițiile de utilizare și sunteți de acord că veți acționa conform acestora. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu folosiți site-ul nostru.
Informațiile și serviciile furnizate de site sunt furnizate de Maternia s.r.o.
Permisiunea de utilizarea a serviciilor site-ului nostru este temporară și ne rezervăm dreptul de a retrage această permisiune sau de a face schimbări în serviciile pe care le oferim, fără nici o notificare. Noi nu vom fi responsabili în cazurile în care site-ul nu va fi disponibil la un anumit moment. Poate părea că uneori refuzăm accesul la anumite părți ale site-ului pentru unii utilizatori. Pentru cei care execută pe site-ul nostru prima plată, completarea unui formular de înregistrare este obligatorie, dar puteți edita și actualiza detaliile dumneavoastră atunci când va fi necesar.
Noi oferim cele mai bune informații și descrieri cu privire la produsele noastre, pe site-ul nostru, deși nu dorim clienții noștri să se bazeze doar pe informațiile furnizate și să ia decizii în consecință. Noi nu putem fi trași la răspundere pentru nici o decizie luată pe baza acestor informații de către nici un utilizator. Stocăm și utilizăm informațiile dumneavoastră personale atunci când este necesar, în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. Prin plasarea comenzilor prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastră ne permiteți să procesăm informațiile și sunteți de acord și confirmați că toate informațiile furnizate sunt adevărate și corecte. Noi permitem utilizatorilor noștri să descărce și să copieze la imprimantă detalii din site-ul nostru exclusiv pentru uz personal. Este interzisă orice altă utilizare comercială sau modificări ale acestuia fără acordul nostru.
Utilizatorii sunt informați să nu introducă niciun material care este dăunător tehnologic și poate crea probleme de funcționare adecvată a site-ului. Tuturor utilizatorilor le este interzis accesul la zona privată și administrativă a site-ului. Orice utilizator care nu respectă aceste interdicții va fi raportat la organele responsabile de aplicare a legii și acțiuni corespunzătoare vor fi luate împotriva lui sau ei. Noi nu vom fi responsabili pentru nici o deteriorare cauzată aparatului dumneavoastră, în timpul utilizării site-ului nostru, deoarece este un factor necontrolabil și noi avem luate măsurile necesare pentru a evita astfel de accidente.

Prețul Mărfurilor

Prețul total al mărfurilor este acel menționat pe site-ul web și include ambalajul. Prețurile produselor afișate pe site-ul nostru s-ar putea modifica în orice moment, fără răspundere sau notificare. Astfel de modificări de preț nu vor afecta comenzile care au fost deja expediate (asta însemnând, comenzi pentru care a fost format un contract). Dacă prețul a fost schimbat după ce o comandă a fost plasată, dar înainte ca aceasta să fie acceptată și confirmată, este posibil să fiți taxați prețul nou (de exemplu, prețul nou, după ce schimbările au fost efectuate).

Vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora

Conform Legii nr. 449/2003, Cap V, art. 17 și 18, consumatorul trebuie să informeze vânzătorul despre lipsa de conformitate în termen de două luni de la data la care a constatat-o. Până la proba contrară, lipsa de conformitate apărută în termen de 6 luni de la livrarea produsului se prezumă că a existat la momentul livrării acestuia, cu excepţia cazurilor în care prezumţia este incompatibilă cu natura produsului sau a lipsei de conformitate.

Garanția legală

Termenul de garanție pentru produsele achizționate este de 24 luni, cu exceptia produselor pentru care exista o garanție specifică. Garanția se refera doar la deficiențe ale produselor determinate de defecte de fabricație sau vicii ascunse și își va pierde valabilitatea în cazul utilizării necorespunzătoare a produselor. În vedera acceptării garanției, va rugam sa păstrați factura fie pe hârtie, fie în format electronic.

Declarație de declinare a responsabilitații pentru garanție

CONȚINUTUL (DEFINIT MAI JOS) ACESTUI SITE ESTE OFERIT DE LENTIAMO.RO CA UN SERVICIU PENTRU CLIENȚII SĂI. ACEST SITE NU CONȚINE INFORMAȚII DESPRE TOATE AFECȚIUNILE OCHILOR ȘI NICI NU DEȚINE TOATE INFORMAȚIILE MEDICALE CARE POT FI RELEVANTE NEVOILOR DUMNEAVOASTRĂ DE ÎNGRIJIRE A OCHILOR. INFORMAȚIILE PUBLICATE PE ACEST SITE SUNT INFORMAȚII GENERALE DE SĂNĂTATE CARE SUNT DESTINATE SĂ FACILITEZE COMUNICAREA DINTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI SPECIALISTUL CARE SE OCUPĂ DE ÎNGRIJIREA OCHILOR DUMNEAVOASTRĂ. ACEST SITE NU ESTE PREVĂZUT SĂ ACORDE DIAGNOSTIC MEDICAL, ÎNGRIJIRE SAU TRATAMENT, NICI UNEI PERSOANE. TOATE ÎNTREBĂRILE PRIVITOARE LA CONDIȚIA DUMNEAVOASTRĂ MEDICALĂ, TRATAMENT, ÎNGRIJIRE SAU DIAGNOZĂ, TREBUIESC PREZENTATE SPECIALISTULUI MEDICAL CARE SE OCUPĂ DE ÎNGRIJIREA OCHILOR DUMNEAVOASTRĂ. VĂ RECOMANDĂM SĂ NU IGNORAȚI INDICAȚIILE MEDICULUI SAU SĂ ÎNTÂRZIAȚI ADRESAREA LA MEDIC DIN CAUZA A NICIUNEIA DINTRE INFORMAȚIILE PREZENTATE PE SITE SAU CARE AU VREO LEGĂTURĂ CU SITE-UL. EXCEPTÂND CAZURILE ÎN CARE, ÎN MOD EXPRES ȘI NEECHIVOC PREVEDEM ALTFEL, MATERNIA S.R.O. NU ÎȘI APROBĂ, OPEREAZĂ, CONTROLEAZĂ SAU ASUMĂ RESPONSABILITATEA PENTRU NICI UN PRODUS, MARCĂ, METODĂ SAU TRATAMENT, INFORMAȚIE SAU SERVICIU DE PE ACEST SITE. INFORMAȚIILE, SERVICIILE ȘI PRODUSELE AFIȘATE PE ACEST SITE SUNT OFERITE „CA ATARE” FĂRĂ NICI O GARANȚIE EXPRES SAU IMPLICITĂ DE NICI UN TIP. MATERNIA S.R.O. ȘI ANGAJAȚII NEAGĂ ȘI EXCLUD EXPRES TOATE GARANȚIILE PRIVITOARE LA TOATE INFORMAȚIILE, SERVICIILE ȘI PRODUSELE AFIȘATE PE ACEST SITE, EXPRES SAU IMPLICIT, INCLUSIV, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA CALITATEA COMERCIALĂ, SCOPUL UTILIZĂRII ȘI INEXISTENȚEI CONTRAFACERII. NU EXISTĂ GARANȚII FĂCUTE CU PRIVIRE LA INFORMAȚIILE PUBLICATE PE SITE-UL NOSTRU, PRECUM ȘI LA CARACTERUL COMPLET, EXACTITATEA, ACTUALITATEA SAU FIABILITATEA ACESTORA. MATERNIA S.R.O. NU GARANTEAZĂ CĂ INFORMAȚIILE, SERVICIILE ȘI PRODUSELE AFIȘATE PE SITE VĂ VOR SATISFACE CERINȚELE ȘI CĂ SUNT FĂRĂ ERORI.

LIMITELE RĂSPUNDERII SUNTEȚI DE ACORD CĂ PRIN UTILIZAREA ACESTUI SITE, VĂ ASUMAȚI RESPONSABILITATEA DEPLINĂ PENTRU TOATE RISCURILE ASOCIATE CU UTILIZAREA ACESTUI SITE, INCLUSIV RESPONSABILITATEA PENTRU TOATE COSTURILE ASOCIATE CU REPARAREA SAU MENȚINEREA NECESARĂ A ECHIPAMENTULUI FOLOSIT ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA ACESTUI SITE WEB. ÎN NICI UN CAZ, NOI SAU ALTE PĂRȚI IMPLICATE ÎN CREAREA, PRODUCEREA SAU DISTRIBUIREA SITE-ULUI, NU VOM FI RESPONSABILI PENTRU NICI O DAUNĂ DIRECTĂ, INDIRECTĂ, ACCIDENTALĂ, SPECIALĂ SAU SUBSIDIARĂ, NICI PENTRU PIERDERI DE PROFITURI, FOND COMERCIAL, PREJUDICII, DATE SAU ALTE PIERDERI IMATERIALE (CHIAR DACĂ AM FOST ÎNȘTIINȚAȚI DE POSIBILITATEA UNOR ASEMENEA DAUNE) CARE REZULTĂ DIN: (I) UTILIZAREA SAU INCAPACITATEA DE A FOLOSI SITE-UL; (II) COSTUL PROCURĂRII UNUI PRODUS SUBSTITUT SAU SERVICII CE REZULTĂ DIN ORICE BUN, INFORMAȚIE SAU DATE, SERVICII ACHIZIȚIONATE SAU OBȚINUTE, MESAJE PRIMITE SAU TRANZACȚII FĂCUTE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI (INTRODUSE SAU GENERATE); (III) ACCESUL NEAUTORIZAT SAU ALTERAREA DATELOR SAU TRANSMISIILOR DUMNEAVOASTRĂ (IV) DECLARAȚIILE SAU COMPORTAMENTUL UNEI PĂRȚI TERȚE PE ACEST SITE SAU (V) ORICE ALTCEVA LEGAT DE SERVICIUL OFERIT. PRIN PREZENTA CONFIRMAȚI CĂ ACEST PARAGRAF VA FI APLICAT ÎNTREGULUI CONȚINUT, TUTUROR BUNURILOR ȘI SERVICIILOR DISPONIBILE PE ACEST SITE. SUNTEȚI DE ACORD SĂ NE DESPĂGUBIȚI ȘI SĂ NU NE EXPUNEȚI PE NOI, FILIALELE ȘI AFILIAȚII NOȘTRI, DIRECTORII, MANAGERII, AGENȚII, CO-BRANDER-II SAU ALȚI PARTENERI, ȘI ANGAJAȚI LA NICIUN PERICOL CAUZAT DE CERERI SAU SOLICITĂRI, INCLUSIV TAXE REZONABILE PENTRU AVOCAȚI CARE POT APĂREA DIN CAUZA CONȚINUTULUI PUBLICAT DE DUMNEAVOASTRĂ, POSTAT SAU TRANSMIS PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE, UTILIZAREA DUMNEAVOASTRĂ A SITE-ULUI, CONEXIUNII DUMNEAVOSTRĂ CU SITE-UL ȘI LA SITE, ÎNCĂLCĂRII TERMENILOR DE FOLOSINȚĂ A SITE-ULUI SAU ÎNCĂLCĂRII DREPTURILOR ALTOR UTILIZATORI.

Cookies

Noi, precum și anumite părți terțe care furnizează conținut, publicitate sau alte funcționalități pe Portalul nostru și/sau Servicii (definite în Termeni și Condiții), putem utiliza diverse tehnologii pentru a colecta și stoca informații când vizitați Portalul nostru, iar acestea pot include cookie-uri, semnalizatoare web sau alte tehnologii.

Cookie-urile sunt fișiere mici stocate pe dispozitivul dvs. pentru a ajuta la colectarea informațiilor despre activitățile dvs. Cookie-urile ne permit să vă stocăm preferințele și setările, să vă reținem autentificarea, să vă furnizăm conținut și comercializare personalizată, să înțelegem care parte(părți) din Portalul și Serviciile noastre sunt cele mai populare și să analizăm operațiunile de pe Portal. Puteți configura browserul să accepte toate cookie-urile, să refuze toate cookie-urile, sau să anunțe când un cookie este transmis. Am dori să vă atenționăm asupra faptului că Portalul este proiectat pentru a funcționa cu cookie-uri, deci este posibil ca unele Servicii sau funcții ale Portalului să nu funcționeze corespunzător fără cookie-uri.

Semnalizatoarele (sau “pixeli”) sunt tehnologii care transferă informații de pe dispozitivul dvs. către un server. Semnalizatoarele pot fi încorporate în conținutul online și e-mail-uri și pot permite unui server să citească anumite tipuri de informații de pe dispozitivul dvs. Semnalizatoarele permit detectarea unui anumit conținut afișat sau a unui anumit mesaj e-mail precum și adresa IP a dispozitivului dvs. Noi și anumite părți terțe utilizăm semnalizatoare în diverse scopuri, inclusiv pentru a analiza modul în care utilizați Serviciile noastre și pentru a furniza conținut personalizat conform preferințelor dvs. (împreună cu cookie-uri).

Vizitând Portalul nostru și/sau utilizând Serviciile noastre, vă dați acordul pentru utilizarea și stocarea cookie-urilor, semnalizatoarelor și a altor informații pe dispozitivul dvs. Vă dați de asemenea acord pentru accesul nostru și a entităților menționate mai sus către cookie-urile, semnalizatoarele și alte informații de pe dispozitivul dvs.

Alte Detalii

În cazul rezilierii contractului aveți obligația de a returna toate produsele livrate, inclusiv cadourile și bunurile care au fost livrate gratuit sau la un preț redus. In cazul in care nu se întorc toate bunurile livrate sau returnați numai comanda parțială, avem dreptul de a reduce suma rambursată, cu valoarea mărfurilor nereturnate. Mărfurile reduse la un preț mai mic sau gratuite sunt scopuri de returnare evaluate la prețul de piață (adică, prețul la care le vindem noi în mod normal sau le-am vinde, în cazul în care acestea nu sunt disponibile momentan).

Rezilierea contractului din partea noastră. În afara de motive juridice, ne rezervăm dreptul de a rezilia contractul în cazul în care (i) prețul de cumpărare convenit nu a fost plătită în mod corespunzător și la timp, și, de asemenea, (ii) în cazul în care informațiile cu privire la produsele oferite, inclusiv informații despre lor prețul de cumpărare, disponibilitate, oferte speciale sau reducere nu a fost publicat pe site-ul nostru în mod corect, și anume din cauza unei erori tehnice din partea noastră, sau (iii) în cazul unor evenimente neprevăzute survenite cauzate de către o terță parte sau în caz de forță majoră, din cauza căreia mărfurile nu au putut fi livrate în condițiile convenite. În caz de invaliditate a contractului, cauzată de o eroare, suntem de comun acord, că factorii decisivi pe car îi vom lua în considerare sunt identificarea, proprietățile și disponibilitatea mărfurilor, identificarea cumpărătorului, prețul de cumpărare, suma și condițiile de aplicare a oricăror reduceri sau promoții, metoda de plată și metoda de livrare.

Echipa Lentiamo.ro vă mulțumește pentru vizită.

Privind drepturile de autor. Copyright © 2017 Maternia sro, Toate drepturile rezervate. Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres aici sunt rezervate în prezenta.

Ultima actualizare: 07.05.2018

Nu scăpați știrile din lumea lentilelor fericite!