Reduceri de până la 15% la lentilele de contact Lenjoy

4,8 Evaluare

Autentificare

Ochelari de soare pentru drumeții

WFie că abordați un traseu montan provocator sau o drumeție prin sălbăticie, ochelarii de soare pentru drumeții sunt un accesoriu esențial. Ochelari de soare vă protejează ochii de razele UV dăunătoare, de vântul iritant și de praful și resturile deranjante. Perechea potrivită vă poate ajuta să apreciați aer liber ca niciodată înainte.

Ar trebui port ochelari de soare în timpul drumețiilor?

Ochelarii de soare sunt esențiali în timpul drumețiilor. Ochelarii de soare adecvați pentru activități în aer liber trebuie să ofere protecție UV de calitate, confort de lungă durată și performanțe vizuale îmbunătățite. Aceștia trebuie să fie rezistenți și să vă protejeze ochii de praf, murdărie, resturi, insecte și intemperii.

Ce ar trebui să caut atunci când cumpăr ochelari de soare pentru drumeții?

  • Protecție UV – Protecția împotriva razelor UVA și UVB dăunătoare ar trebui să fie o prioritate pentru orice persoană ochelari de soare sport.
  • Durabilitate – Construcția ar trebui să fie suficient de durabilă pentru a rezista la rigorile drumețiilor, alpinismului și campingului. Policarbonatul sau materialele plastice de înaltă calitate sunt ușoare, rezistente la impact și durabile.
  • Polarizare – O lentilă polarizată reduce strălucirea și îmbunătățește contrastul, facilitând vizualizarea traseului și a terenului înconjurător.
  • Acoperirea – Ochelarii de soare pentru drumeții trebuie să ofere o acoperire amplă pentru a proteja de razele UV. Găsiți ochelari de soare care se potrivesc cu forma feței tale și căutați lentilele largi, ramele de tip wraparound sau tâmplele mari, care oferă protecție suplimentară.
  • Confort – Plăcuțele de nas și vârfurile tâmplelor reglabile, ramele ușoare și materialele antiderapante minimizează distragerile și sporesc confortul..

Ce culoare de lentile este bună pentru drumeții?

  • Lentile maro – Lentilele maro sau chihlimbar sporesc contrastul și îmbunătățesc percepția adâncimii, ceea ce este ideal pentru drumeții pe terenuri variate.
  • Lentile gri – Lentilele gri sunt versatile și funcționează bine într-o varietate de condiții, cum ar fi umbra sau soarele puternic. Ele reduc strălucirea și oferă o percepție reală a culorilor.
  • Lentile verzi – Lentilele verzi îmbunătățesc vederea în zonele umbrite și însorite. Verdele este util atunci când mergeți cu rucsacul în spate sau în drumeții în zone împădurite cu lumină împrăștiată.
  • Lentile roșii – Lentilele roșii, trandafirii sau roz oferă un contrast de culoare extraordinar pentru pădurile verzi..

Sunt ochelarii de soare polarizați mai buni pentru drumeții?

Ochelari de soare polarizați sunt esențiali pentru drumeții. Aceștia reduc reflexiile și strălucirea, oferind în același timp un contrast ridicat pentru diverse peisaje. O lentilă polarizată este deosebit de utilă atunci când faceți drumeții în apropierea apelor, pe terenuri stâncoase sau în zone cu zăpadă. Nu uitați să luați în considerare, de asemenea, dacă să alegeți ochelari de soare tip oglindă sau polarizați atunci când alegeți orice ochelari de soare de mers pe jos.

Tip

Marcă

Tipul lentilei

Forma ramei

Preț

Mărime

Încărcați mai multe produse

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 1022 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

a fost rapid
Calitate bună. Preț mai mic decât la concurență.
Bun. Conform descrierii