Reduceri exclusive 🔥

4,8 Evaluare

Autentificare

Ochelari de soare pentru golf

Ochelari de soare cvă protejează ochii, vă îmbunătățește vederea și vă stimulează performanța de la tee off până la gaura 18. Ochelari de soare sport sunt disponibile într-o varietate de stiluri și modele cu multe caracteristici specifice pentru jucătorii de golf.

Am nevoie de ochelari de soare pentru a juca golf?

Ochelarii de soare pentru golf sunt necesari pentru a vă proteja ochii de razele UV dăunătoare, uscarea vântului și a resturilor nedorite de pe traseu. Acestea vă pot ajuta să urmăriți traiectoria mingii pe traseul de golf fără străluciri supărătoare și fără a privi cu ochii întredeschiși. În plus, mulți ochelari de soare pentru golf pot crește, de asemenea, acuitatea vizuală prin amplificarea contrastului și stimularea percepției de adâncime.

Sunt lentilele polarizate mai bune pentru golf?

Ochelari de soare polarizați sunt ideali pentru a reduce strălucirea pe apă, pe buncăre și pe alte suprafețe reflectorizante. Cu toate acestea, unii jucători de golf preferă lentilele nepolarizate, în special pentru a juca golf. Strălucirea de pe green poate ajuta la determinarea unghiului de bătaie și permite o lovitură mai precisă. În cele din urmă, alegerea lentilelor polarizate se reduce la preferințele personale.

Ce tip de ochelari de soare ar trebui să folosesc pentru golf?

The cei mai buni ochelari de soare pentru golf vă ajută să aveți un joc mai bun, păstrându-vă în același timp ochii protejați. O mare parte din găsirea perechii perfecte se reduce la ceea ce contează pentru tine. Protecția solară este cel mai important factor, în timp ce culoarea, materialele și stilul lentilelor reprezintă o alegere personală. Puteți găsi ochelari de soare care se potrivesc cu forma feței tale pentru a obține un aspect și mai personalizat.

Cea mai bună culoare a lentilelor pentru ochelarii de soare de golf

În mod ideal, ochelarii de soare pentru golf sporesc contrastul și îmbunătățesc percepția adâncimii. Mulți jucători de golf preferă lentile maro din acest motiv. Pe de altă parte, lentile gri sau lentile verzi oferă o redare mai naturală a culorilor, dar pot reduce contrastul dacă au nuanțe foarte închise. Lentile tip oglindă sau polarizate pot fi utile, de asemenea, pentru vederea pe traseu. Mărci precum Oakley oferă multe opțiuni elegante și durabile pentru jucătorii de golf și sportivi.

Ce jucători profesioniști de golf poartă ochelari de soare de golf?

Deși ochelarii de soare vă pot îmbunătăți în mod absolut vederea în timpul jocului de golf, nu toți jucătorii profesioniști de golf joacă cu ochelari de soare. Fiecare centimetru contează la un nivel de elită, iar ochelarii de soare pot afecta vederea în condiții de schimbare a luminii și a vremii. Prin urmare, unii fac alegerea personală de a renunța la ochelarii de soare în timpul competiției.

Unii jucători de golf profesioniști celebri care au fost văzuți jucând cu ochelari de soare sunt Michelle Wie West, Adam Scott, Paula Creamer și Phil Mickelson..

Tip

Marcă

Tipul lentilei

Forma ramei

Preț

Mărime

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 998 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

Profesionalism
Comanda este trimisa repede. Lentilele sunt de buna calitate, chiar daca au prețul redus.
Echipa de la lentiamo mereu a fost prompta și faptul ca primesc reminder este un plus . Lentilele sunt calitative, nu am avut probleme niciodată cu ele.