Reduceri de până la 15% la lentilele de contact Lenjoy

4,8 Evaluare

Autentificare

Despre noi

Lentiamo este un grup de profesioniști dedicați și plini de entuziasm care vă ajută să vedeți clar care sunt opțiunile pentru ochelarii de vedere, ochelarii de soare, lentile de contact și vă oferă un serviciu de calitate.

Gama de produse include lentile de contact cu sau fără dipotrii, lentile de contact colorate, soluții, ochelari de soare, ochelari de vedere, ochelari de protecție pentru calculator,, picături pentru ochi și alte produse pentru îngrijirea ochilor.

Magazinul comercializează branduri precum Acuvue, SofLens, PureVision de la producători renumiți precum Alcon, CooperVision și Bausch & Lomb.
 

Cine este Lentiamo.ro și unde se află?

Lentiamo.ro este marca și denumirea comercială și marca înregistrată a Lentiamo s.r.o., cu TVA: CZ26104784, care operează în 17 țări ale UE.

Compania mamă din spatele Lentiamo.ro este Lentiamo s.r.o., care își are sediul în Vídeňská 12, 378 33, Nová Bystřice, Republica Cehă. Compania a fost înființată în data de 28 aprilie 2006, înregistrată la Registrul Comerțului de la Tribunalul Regional din České Budějovice. Magazinul online în sine a fost lansat doi ani mai târziu, în 2008. Lentiamo s.r.o., este o societate cu răspundere limitată al cărei capital social este de 500.000 CZK.

Fondatorii au fost antreprenori, Vlastimil Vávrů și Martin Bláha.

În Republica Cehă, Lentiamo.ro funcționează ca Lentiamo.cz (anterior VašeČočky.cz) care a fost primul magazin online și are în prezent peste 4500 de puncte de preluare. Treptat, compania și-a extins magazinele sale online în alte țări. Numele site-ului variază în funcție de țară. În Slovacia, magazinul este cunoscut sub numele de lentiamo.sk și în Germania sub numele de 321linsen.de. Pentru majoritatea celorlalte țări, folosim numele Lentiamo.

Europa este casa noastră

Am deservit primii clienți în 2008. Astăzi suntem printre cele mai mari companii care vând lentile de contact din Europa. Ne puteți găsi în 17 țări – Cehia, Slovacia, Austria, Germania, Elveția, Italia, Marea Britanie, Franța, Danemarca, Suedia, Spania, Grecia, România, Bulgaria, Belgia , Olanda și Irlanda.

Întotdeauna oferim ceva în plus

 

  • Schema de bonus unde puteți alege un cadou util chiar de la prima comandă.
  • Număr cu tarif normal Serviciul pentru Clienți – 0040 312 297 778 pentru întrebările, sugestiile și comentariile dvs.
  • Garanția de Înlocuire 365 de zile cu o garanție excepțională de un an
  • Livrare rapidă și eficientă – peste 80% din comenzile noastre sunt expediate în aceeași zi
  • Retur gratuit – vom trimite un curier la Dvs și vom suporta toate costurile legate de transport

Acestea sunt doar cinci dintre multele motive pentru care cumpărăturile cu noi sunt floare la ureche.

Ca să primiți ultimele informații, păreri, sugestii și sfaturi din lumea lentilelor de contact, abonați-vă la newsletter-ul nostru, urmăriți-ne pe Facebook, Twitter, Instagram sau citiți mai multe pe blog.

Satisfacția clienților

Suntem unul dintre cei mai mari retalileri de ochelari de vedere, ochelari de soare și lentile de contact din toată Europa. Dar niciodată nu vom uita secretul succesului nostru: sunteți voi, clienții noștri, cei care stăpânesc lumea noastră. Tot ce facem, facem pentru voi. Mulțumită vouă, am procesat peste 1 milion de comenzi în ultimii ani. Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă vom face visele să devină realitate. Sau, măcar, vom încerca. Am împrumutat motto-ul D-lui Bata: „Clientul nostru – stăpânul nostru“. Deveniți unul dintre clienții noștri satisfăcuți și haideți să împărțim bucuria!

Întâlniți echipa noastră

S-ar putea să vă intereseze