Black Friday - Până la 40% la ochelari și lentile

Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Alegerea noastră clară

Lentiamo este un grup de profesioniști dedicați și plini de entuziasm care vă ajută să vedeți clar care sunt opțiunile pentru lentile de contact și vă oferă un serviciu de calitate.

Gama de produse include lentile de contact cu sau fără dipotrii, lentile de contact colorate, soluții, ochelari de soare, ochelari de vedere, picături pentru ochi și alte produse pentru îngrijirea ochilor.

Otto Wichterle a inventat lentilele de contact în fosta Cehoslovacie. Iar compania noastră, bazată în Cehia, se asigură că lentilele vin spre dvs. de la tatăl lor de acasă.

Europa este casa noastră

Am deservit primii clienți în 2008. Astăzi suntem printre cele mai mari companii care vând lentile de contact din Europa. Ne puteți găsi în 17 țări – Cehia, Slovacia, Austria, Germania, Elveția, Italia, Marea Britanie, Franța, Danemarca, Suedia, Spania, Grecia, România, Bulgaria, Belgia , Olanda și Irlanda.

Întotdeauna oferim ceva în plus

  • Schema de bonus unde puteți alege un cadou util chiar de la prima comandă.
  • Telefon verde la Serviciul pentru Clienți – 0800 400 156 p­entru întrebările, sugestiile și comentariile dvs.
  • Garanția de Înlocuire 365 de zile cu o garanție excepțională de un an
  • Livrare rapidă și eficientă – peste 80% din comenzile noastre sunt expediate în aceeași zi
  • Retur gratuit – vom trimite un curier la Dvs și vom suporta toate costurile legate de transport
Acestea sunt doar cinci dintre multele motive pentru care cumpărăturile cu noi sunt floare la ureche.

Ca să primiți ultimele informații, păreri, sugestii și sfaturi din lumea lentilelor de contact, abonați-vă la newsletter-ul nostru, urmăriți-ne pe Facebook, Twitter, Instagram sau citiți mai multe pe blog.

Sunteți stăpânii lumii noastre

Suntem cel mai mare retailer de lentile de contact din Europa Centrală și unul dintre cei mai mari din toată Europa. Dar noi niciodată nu vom uita secretul succesului nostru: sunteți voi, clienții noștri, cei care stăpânesc lumea noastră. Tot ce facem, facem pentru voi. Mulțumită vouă, am procesat peste 1 milion de comenzi în ultimii zece ani. Suntem aici pentru dumneavoastră. Vă vom face visele să devină realitate. Sau măcar, vom încerca. Am împrumutat motto-ul D-lui Bata: “Clientul nostru – stăpânul nostru”. Deveniți unul dintre clienții noștri satisfăcuți și haideți să împărțim bucuria!

Întâlniți echipa noastră