Reducere de vară pentru ochelarii de soare!

Autentificare

Ochelari de soare Burberry

Căutați un accesoriu de lux care îmbrățișează atât stilul clasic britanic, cât și cel avangardist? Descoperiți cei mai noi ochelari de soare de la Burberry pentru bărbați și femei.

Unde pot cumpăra ochelari de soare originali de la Burberry?

Nu căutați mai departe. La Lentiamo veți găsi ochelari de soare Burberry superbi pentru femei și bărbați. Sunt disponibili în diferite culori și forme, potrivite pentru toate ocaziile, fie că vă plimbați prin centrul orașului, conduceți sau savurați un cocktail la malul mării.

Care sunt beneficiile ochelarilor de soare Burberry?

Ochelarii de soare Burberry sunt extrem de emblematici. Doar o simplă privire la modelele lor originale și rafinate și iată răspunsul. Fiecare model este echipat cu lentile UV400 de ultimă generație care vă protejează ochii de efectele nocive ale razelor UV în proporție de 100%, oferindu-vă în același timp un look perfect.

Cum vă dați seama dacă ochelarii Burberry sunt originali?

Ochelarii Burberry sunt întotdeauna concepuți la Londra și fabricați în Italia de Luxottica. Astfel, căutați întotdeauna semnul "Made in Italy" pe partea interioară a brațului drept a ochelarilor de soare, împreună cu logo-ul CE. Materialele folosite pentru confecționarea ramei și a lentilelor trebuie să fie atât ușoare, cât și de calitate superioară. Pe brațul stâng veți găsi codul produsului. Codurile de produs ale ochelarilor de soare Burberry încep întotdeauna cu litera "B". Vă puteți asigura că achiziționați ochelari Burberry originali alegând comercianți europeni autorizați, cum ar fi Lentiamo.

Cât costă ochelarii de soare Burberry?

Ochelarii de soare Burberry sunt un accesoriu luxos și atemporal. În cadrul selecției noastre de modele, gama de prețuri variază între 760 și 1049 Lei. Ochelarii vin cu lentile Luxottica UV400 de ultimă generație care asigură o protecție de 100% împotriva soarelui și rame care sunt concepute frumos, perfect lucrate și, cel mai important, durabile. Descoperiți marca la Lentiamo și îndrăgostiți-vă de alura rafinată și unică a Burberry.

Vedeți toată frumusețea ochelarilor Burberry pe Lentiamo. Cu livrare gratuită și garanție de returnare a banilor de 30 de zile.

Tip

Marcă

Tipul lentilei

Forma ramei

Preț

Mărime

  • Marcă

    Burberry

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 17 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

 

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pentru cadouri gratuite.

Livrare gratuită la comenzile cu o valoare de peste 199 Lei 

Dacă valoarea comenzii dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

 

Opiniile clienților noștri

Din 1089 opinii 96 % sunt pozitive. Vedeți recenziile clienților selectați.

Excelent
Excelent
Livrare ireproșabilă. Calitate și preturi excelente.