Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Reacția alergică

Reacția alergică a țesuturilor oculare este adesea cauzată de o reacție la materialele lentilelor de contact, conservanții din soluții, sau prin picături pentru ochi – vezi cheratopatie. Prin urmare, se recomandă să se urmeze instrucțiunile date de la începutul purtării lentilelor de contact. Se recomandă, de asemenea, să se înceapă cu cea mai simplă soluție, care conține cantitatea cea mai mică de componente chimice.

Conjunctivita este printre cele mai cunoscute simptome ale unei reacții alergice. În afară de polen, există și alte substanțe care pot declanșa reacții alergice (alergeni) – de exemplu, bacterii, toxine, praf, și acarieni. Forma cea mai neplăcută de conjunctivită este cea cauzată de reacții alergice la lentilele de contact.

Conjunctivita papilară este o reacție alergică a conjunctivei palpebrale la materiale și depozite de pe lentilele de contact.

Mai mult decât atât, cheratita este cauzată de o reacție alergică la lentilele de contact sau soluțiile de întreținere a acestora.

Reacțiile alergice sunt mai frecvente în rândul utilizatorilor de lentile de contact moi.

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii