Nu ratați reducerea de vară pentru ochelarii de soare - economisiți până la 40% la ochelarii de soare la modă.

Autentificare

Cum sa descoperi ochelarii de soare falsi - VOL. 1 Oakley

Ochelari de soare originali de designer sau ochelari falși? Această întrebare decide dacă ochii dvs. sunt bine protejați de soare sau sunt expuși radiațiilor UV dăunătoare.

Ceea ce mulți dintre noi nu știu este că ochelarii de soare falși sunt foarte nocivi pentru ochii noștri. Lentilele lor oferă protecție UV slabă sau deloc, materialele sunt ieftine și se pot sparge ușor. În realitate, plătim un preț mult prea mare pentru ochelarii de soare ieftini, deoarece ne expunem ochii la radiații UV foarte periculoase.

Pentru a ne proteja ochii, am adunat câteva informații care vă vor ajuta să evitați cumpărarea de ochelari falsi și lentile dăunătoare. Ediția „Cum sa descoperi ochelarii de soare falsi – VOL. 1 Oakley” te ajută să faci diferența între ochelarii de soare Oakley de calitate superioară și lentilele false, dăunătoare ale legendarului brand sportiv Oakley.

Caracteristicile speciale ale ochelarilor de soare Oakley

“Totul în lume se poate face mai bine.” Oakley urmează acest motto în toate domeniile în care își desfășoară activitatea. Ochelarii Oakley nu fac excepție: designerii și producătorii Oakley nu fac ochelari de soare obișnuiți – fiecare nou model este un pas înainte în tehnologie și materiale.

În ciuda calității lor inconfundabile, există totuși multe falsuri de ochelari de soare Oakley. Citiți aici cum puteți detecta aceste falsuri și cum vă puteți proteja ochii de materiale ieftine și de lentile necertificate.

2 Sfaturi despre cum să descoperiri ochelarii de soare Oakley falsi

Identificați ochelarii de soare Oakley falsi - verificați ramele

1. Verificați ramele

Ochelarii originali au pe brațe sigla Oakley și un cod SKU. Codul modelelor mai vechi începe cu zero, modelele mai noi, cu litera O. Dacă nu vedeți logo-ul sau codul, probabil aveți de-a face cu o pereche falsă de ochelari.

Identificați ochelarii de soare Oakley falsi - verificați ramele

2. Verificați puntea nazală

În timp ce plăcuțele originale Oakley sunt confecționate din cauciuc (sunt moi cu o suprafață spongioasă), plăcuțele ochelarilor de soare falși sunt dure și netede. Ori de câte ori cumpărați ochelari de soare Oakley, verificați materialele și textura.

Doriți să citiți mai multe despre alte branduri iconice de ochelari de soare și cum puteți detecta falsurile lor? Citiți seria noastră „Cum să descoperi ochelarii de soare falsi”!

Învață cum să distingi cu ușurință falsurile Carrera, Prada, Chanel, Persol sau Dolce & Gabbana de ochelarii de soare originali.

Dacă doriți să aflați dacă ochelarii dvs. RayBan sunt adevaărați sau falși, vă rugăm să citiți articolul nostru “Cum poți afla dacă ochelarii de soare Ray-Ban sunt falsi?”.

Îți place acest articol? Distribuie-l prietenilor!

Leonie este Head of content la Lentiamo. Ea analizeză conținutul medical, discută problemele complexe cu opticienii noștri și creează texte educaționale pentru blog-ul nostru, glosar și diverse ghiduri. Specialitatea ei este de a face înțelese problemele oftalmologice complexe.

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse