Autentificare

Cum sa descoperiți ochelarii de soare Oakley falși

Jakub Odcházel, DiS.

Revizuit medical de Jakub Odcházel, DiS., Optician Șef, pe 25. 5. 2019. Scris de Lentiamo

Ochelari de soare originali de designer sau ochelari falși? Această întrebare decide dacă ochii dvs. sunt bine protejați de soare sau sunt expuși radiațiilor UV dăunătoare.

Ceea ce mulți dintre noi nu știu este că ochelarii de soare falși sunt foarte nocivi pentru ochii noștri. Lentilele lor oferă protecție UV slabă sau deloc, materialele sunt ieftine și se pot sparge ușor. În realitate, plătim un preț mult prea mare pentru ochelarii de soare ieftini, deoarece ne expunem ochii la radiații UV foarte periculoase.

Pentru a ne proteja ochii, am adunat câteva informații care vă vor ajuta să evitați cumpărarea de ochelari falsi și lentile dăunătoare. Ediția „Cum sa descoperi ochelarii de soare falsi – VOL. 1 Oakley” te ajută să faci diferența între ochelarii de soare Oakley de calitate superioară și lentilele false, dăunătoare ale legendarului brand sportiv Oakley.

Caracteristicile speciale ale ochelarilor de soare Oakley

„Totul în lume se poate face mai bine.“ Oakley urmează acest motto în toate domeniile în care își desfășoară activitatea. Ochelarii Oakley nu fac excepție: designerii și producătorii Oakley nu fac ochelari de soare obișnuiți – fiecare nou model este un pas înainte în tehnologie și materiale.

În ciuda calității lor inconfundabile, există totuși multe falsuri de ochelari de soare Oakley. Citiți aici cum puteți detecta aceste falsuri și cum vă puteți proteja ochii de materiale ieftine și de lentile necertificate.

3 Sfaturi despre cum să descoperiți ochelarii de soare Oakley falși

Identificați ochelarii de soare Oakley falși - verificați ramele

1. Verificați ramele

Ochelarii originali au pe brațe sigla Oakley și un cod SKU. Codul modelelor mai vechi începe cu zero, modelele mai noi, cu litera O. Dacă nu vedeți logo-ul sau codul, probabil aveți de-a face cu o pereche falsă de ochelari.

Identificați ochelarii de soare Oakley falsi - verificați ramele

2. Verificați gravarea lentilelor

Fiecare pereche de ochelari de soare Oakley PRIZM autentici are fie "PRIZM", "POLARIZED" sau "PRIZM P" gravat pe lentile. Dacă ochelarii dvs. de soare nu au lentile PRIZM, nu există marcaje pe lentile. Orice ochelari de soare Oakley fără prescripție medicală cu un "O" pe lentilă sunt contrafăcuți.


3. Verificați autocolantele

Unele imitații Oakley au autocolante pe lentile. Un autocolant "P" este utilizat în mod obișnuit, dar acesta nu se referă la o lentilă polarizată. Alte autocolante sunt concepute pentru a arăta ca și gravura de pe lentile descrisă mai sus, dar dacă treceți degetul de-a lungul marginii autocolantului, puteți simți clar că nu este o gravură. Mai mult, autocolantele de pe ochelarii Oakleys falși lasă adesea reziduuri pe lentila însăși.


Învațați cum să distingeți cu ușurință falsurile Carrera, Prada, Chanel, Persol sau Dolce & Gabbana de ochelarii de soare originali.

Căutați ochelari de calitate superioară?

Lentiamo vă oferă o selecție excelentă de ochelari de soare fashion și sport - inclusiv transport gratuit!

Cumpărați ochelari de soare

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse