4,8 Evaluare

Autentificare

Meller Bio-based: Ochelari în armonie cu natura

Meller Bio-based

Schimbările rapide de modă hotărăsc ce accesorii conțin dulapurile și sertarele noastre. Ceea ce era modern în urmă cu o lună a fost deja înlocuit cu o nouă tendință astăzi. Totuși, producția de articole și accesorii de modă generează o cantitate imensă de poluanți, emisii și materiale plastice.

Brandul de ochelari din Barcelona, Meller, a descoperit acum un concept pentru a combate această poluare: recent lansații ochelari de soare Meller Bio-based sunt realizați în proporție de 45% din materii prime regenerabile. În consecință, sunt generate mai puține deșeuri și mai puține emisii. Dar, de parcă nu ar fi fost suficient, colecția de ochelari ecologici este, de asemenea, plină de stil urban și încredere în sine.

Citiți mai multe despre inovația ochelarilor din anii 2020!


Ce sunt ochelarii bio-based?

Auzim în mod constant despre produsele bio-based sau eco-friendly dar ce înseamnă de fapt acești termeni? Și în ce măsură sunt ele „mai bune“ decât produsele din materialele convenționale?

Nu este ușor să răspunzi la aceste întrebări. La urma urmei, practic, fiecare brand are propria definiție de „ecologic”. Ceea ce au toate în comun este însă o abordare alternativă la fabricație. Pentru ochelarii bio-based, se folosesc materiale mai puțin dăunătoare mediului (cum ar fi plasticul). Acestea sunt înlocuite de alternative durabile, naturale sau reciclate. Aceasta înseamnă că în felul acesta nu este necesar să se producă un material durabil nou, care necesită o mulțime de energie în timpul producției și ar genera o mulțime de deșeuri la sfârșitul vieții ochelarilor.ce sunt ochelarii bio-based?


De ce ar trebui să trecem la ochelari eco-friendly?

Ochelarii de vedere și de soare obișnuiți sunt, de obicei, obținuți dintr-o combinație de materiale precum plastic, metal și vopsea. Acest lucru face ca majoritatea ochelarilor să fie foarte greu de reciclat, astfel încât aceștia sunt de obicei aruncați în depozitele de deșeuri.

Și din moment ce sunt fabricați în mare parte din plastic non-biodegradabil, vor sta acolo sute sau chiar mii de ani – eliberând substanțe chimice toxice în mediul nostru de-a lungul timpului.

Prin urmare, decizia va fi a industriei ochelarilor de vedere și ochelarilor de soare să lanseze produse care sunt fabricate din materiale durabile. Câteva branduri au răspuns deja apelului de trezire al multor consumatori și activiști. Unul dintre ei: Meller.

Ce face colecția Meller-Bio-based să fie eco-friendly?

Noua linie de la Meller oferă o alternativă mai ecologică pentru multe alte colecții de ochelari, reducând în același timp utilizarea de materiale plastice nesustenabile. Ramele sunt fabricate 45% din materiale naturale, ceea ce reduce utilizarea materialelor fosile și a emisiilor de carbon. Astfel, ochelarii Meller Bio-based:
  • sunt produși din materii prime regenerabile
  • economisesc 30% energie în timpul producției
  • sunt produse „verzi”
  • și promovează dezvoltarea durabilă

ce face ca ochelarii Meller Bio-based să fie ecologici?

Sunt ochelarii Meller eco-friendly, de asemenea, în trend și moderni?

Meller este cunoscut pentru stilurile sale urbane și tinerești. Acest concept este reflectat și în colecția Bio-based. De la modernele rame transparente la îndrăznețele forme cat-eye, veți găsi multe modele la modă – indiferent dacă doriți să purtați ochelarii de vedere la birou sau o pereche de ochelari de soare în parc.


Pe scurt: ochelarii Meller Bio-based se caracterizează prin modernitate și progresivitate. Nu numai datorită materialelor lor inteligente, durabile, ci și datorită combinației lor elegantă de design urban și spirit jucăuș tineresc.

Nu în ultimul rând: Potifi purtați în siguranță ochelarii reciclați?

Bună întrebare. Ramele reciclate sau cele ce au la bază materiale naturale, pot fi la fel de puternice și robuste ca materialele noi?

Din fericire, răspunsul este da. Cu ochelarii reciclați, puteți face tot ce ați făcut cu ochelarii precedenți, fără a sacrifica siguranța. Pe scurt, puteți purta ochelarii Meller Bio-Based fără probleme atunci când conduceți o mașină, faceți sport sau sunteți în fața computerului și a televizorului.

Sfat: Dacă stați în fața ecranului timp de multe ore pe zi, sunteți expuși la o cantitate mare de lumină albastră dăunătoare. Aruncați o privire la colecția Meller Blue light și protejați-vă ochii cu stil și design modern.