10% reducere la ochelari de soare Gucci, Prada și Prada Linea Rossa

Autentificare

Cum să descoperiți ochelarii de soare Carrera falsi

Jakub Odcházel, DiS.

Revizuit medical de Jakub Odcházel, DiS., Optician Șef, pe 25. 6. 2019. Scris de Lentiamo

Ochelarii de soare falși sunt peste tot – pe plajă, în magazinele pentru turiști și poate chiar în sertarul nostru de accesorii. Aceștia sunt vânduți la un preț mai mic decât ochelarii de soare originali de designer și, prin urmare, se bucură de o mare popularitate.

Sunt dăunători ochelarii de soare falși pentru ochii mei?

Întrebarea este: puteți cumpăra ochelari de soare falși, fără a vă expune ochii la un risc ridicat? Răspunsul la această întrebare este clar negativ. Deoarece lentilele false nu sunt testate pentru transmiterea UV sau durabilitate, cumpărătorii nu știu care va fi calitatea noilor ochelari de soare. Cel mai probabil, nu au un filtru UV suficient de puternic iar materialele ieftine se rup ușor și lentilele se pot sparge în bucăți.

De aceea vă rugăm să vă gândiți la propria sănătate și să stați departe de ochelarii de soare falsi. Vă vom arăta cum să faceți acest lucru, în seria noastră „Cum să descoperiți ochelarii de soare falsi”. În șase articole înveți cum să distingi cu ușurință Oakley, Prada, Chanel, Persol sau Dolce & Gabbana falsi de ochelarii de soare de brand, originali.

Unicitatea ochelarilor de soare Carrera

Ochelarii emblematicului brand italian, care se află pe piața ochelarilor din 1956, reprezinta unii dintre cei mai buni dintre ochelarii de soare sport. Ochelarii de soare Carrera sunt extrem de ușori și durabili, se potrivesc bine și sunt foarte confortabil de purtat.

Din păcate, însă, datorită popularității lor, există mulți ochelari de soare Carrera falsi. Pentru a nu fi victima unei perechi false, am pus laolaltă cele mai bune sfaturi pentru a pune în evidență ochelarii Carrera falși.

2 Sfaturi simple despre cum să descoperiți ochelarii de soare Carrera falși

Descoperiți ochelarii de soare Carrera falși - verificați carcasa și brațele

1. Verificați carcasa și brațele

Verificați dacă perechea dvs. de soare Carrera are aceeași țară de origine pe ambalaj ca și pe unul dintre brațe- ochelarii de soare Carrera originali sunt fabricați în Italia, Slovenia sau China.


Descoperiți ochelarii de soare Carrera falși  - verificați logo-ul

2. Verificați logo-ul

Ochelarii de soare Carrera originali au un logo pe lentile. De asemenea, ochelarii de soare originali au adesea o etichetă de „protecție UV”. Ambele pot fi găsite direct pe lentilă.Cu sfaturile noastre simple, dar eficiente, veți afla în cel mai scurt timp dacă sunteți pe cale să cumpărați ochelari de soare Carrera originali de înaltă calitate sau un fals ieftin.Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse