Reduceri de final de sezon estival! Până la 50%!

4,8 Evaluare

Autentificare

Optyl®: Materialul ușor și hipoalergenic pentru rame

materialele lentilelor ochelarilor de soare

Optyl® este un material de ultimă generație pentru rame, pentru toți cei care vor să poarte ochelari de soare de calitate excepțională.

Ușor, hipoalergenic și colorat – aruncați o privire mai atentă asupra caracteristicilor extraordinare ale acestui material.

Ce este Optyl®?

Optyl® este un material pentru rame, produs în prezent și utilizat exclusiv de SAFILO GROUP, marea companie italiană care proiectează, produce și distribuie rame, ochelari de soare, ochelari pentru sport, etc.

Unele dintre cele mai prestigioase branduri pe care le produce Safilo, includ modele din colecțiile lor care utilizează materialul de înaltă calitate, Optyl®, precum prestigiosul brand de ochelari de soare Carrera, Hugo Boss, Fendi și Dior.

Optyl® este un material termorezistent care garantează o calitate excelentă a suprafeței și o rezistență mai ridicată față de termoplasticele convenționale (acetat, propionat, etc.). Materialul este hipoalergenic și, prin urmare, este potrivit pentru cei care suferă de alergii. De asemenea, este rezistent la coroziunea provocată de transpirație și produse cosmetice, acesta din urmă fiind deosebit de important pentru doamne.

Avantajele Optyl®

Optyl® este o marcă comercială care identifică un plastic utilizat exclusiv de Safilo pentru unele dintre cele mai unice modele ale sale.

Citiți aici despre avantajele și caracteristicile Optyl®:

  • Optyl® este un material duroplastic extrem de ușor și confortabil deoarece se adaptează pe fața purtătorului.
  • Optyl® este, de asemenea, hipoalergenic și non-iritant deoarece nu conține plastifianți.
  • Mai mult, Optyl® este tratat cu un înveliș special de suprafață care îl protejează de coroziunea cauzată de transpirație și produsele cosmetice.
  • Materialul este rezistent la căldură și non-deformabil, forma originală a ochelarilor fiind păstrată în orice situație.
  • Dincolo de asta, Optyl® oferă un design 3D și efecte de culoare unice.

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii