Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Conținut medical în care puteți avea încredere

Conținutul medical al Lentiamo.ro este controlat și tratat de către medici oftalmologi și profesioniști din domeniul sănătății. Astfel, ne asigurăm că informațiile pe care le furnizăm sunt întotdeauna obiective, fiabile și actualizate.

Leonie Bauer
Leonie Bauer
Head of content

Leonie este Head of content la Lentiamo. Este specializată în cercetarea și scrierea conținutului nostru medical. Principalele sale subiecte includ îngrijirea lentilelor de contact, afecțiuni ale ochilor, precum și tendințe pentru ochelarii de soare și protecția împotriva radiațiilor UV.

În plus, ea analizează și corectează conținutul celorlalți autori și, cu ajutorul opticienilor noștri, verifică articolele cu privire la exactitatea științifică a acestora. Aceasta implică crearea de grafice și tabele explicative.


Preocupările ei principale sunt să

  • transforme subiectele complexe în texte inteligibile - fidele motto-ului „conținut oftalmic explicat simplu".
  • ne putem baza pe datele diferitelor surse de renume, precum și pe cunoștințele opticienilor și oftalmologilor noștri interni și externi.
  • să îi consulte specialiștii noștri chiar de la început, pe parcursul dezvoltării conținutului medical.


Aceste procese îi permit să se asigure că articolele și ghidurile noastre corespund celor mai înalte standarde medicale și științifice.

Înapoi