4,8 Evaluare

Autentificare
Petra Průchová, Ing.

Petra Průchová, Ing.

Optometrist

Salutați-o pe Petra, un optometrist valoros și foarte motivat la Lentiamo. Petra s-a alăturat echipei optice ca stagiară în timpul studiilor universitare și s-a format sub îndrumarea optometriștilor noștri profesioniști. Atribuțiile ei au evoluat de când a devenit optometrist calificat și unele dintre ele includ:

  • Măsurarea ochilor pentru a determina corecțiile adecvate
  • Selectarea mijloacelor de corecție adecvate, inclusiv rame, lentile de ochelari și lentile de contact
  • Asistență la achiziționarea de rame noi

Principalele contribuții ale Petrei la conținutul de la Lentiamo:

În timpul formării sale și de când a obținut licența de optometrist, Petra a fost implicată activ în crearea conținutului nostru pentru lentile de contact și ochelari. Ea înțelege foarte bine procesele prin care conținutul medical este cercetat, produs și publicat. Petra continuă să fie o sursă de cunoștințe fără echivoc atunci când vine vorba de vedere și, mai ales, de mijloacele de corecție.

Studii, specializări și experiență profesională:

Petra și-a obținut diploma de la Facultatea de Inginerie Biomedicală a Universității Tehnice din Cehia, dobândind în același timp experiență de primă mână în cadrul echipei optice a Lentiamo. Ea este specializată în refracție și măsurători ale ochilor. Cunoștințele sale despre ochi și vedere îi permit să recomande cu pricepere ramele și lentilele potrivite celorlalți.

Interese profesionale:

Petra este interesată de tendințele în materie de ochelari de soare și de modul în care acestea se dezvoltă și evoluează. Ea crede, pe bună dreptate, că ochelarii de soare sunt accesoriul perfect, deoarece sunt atât la modă, cât și practici. Pe măsură ce continuă să se dezvolte în domeniul optometriei, Petra așteaptă mereu cu nerăbdare noi experiențe și provocări.

Când a fost întrebată care este partea ei preferată în ceea ce privește munca la Lentiamo, Petra a declarat că apreciază faptul că fiecare zi este unică. Fiecare zi este plină de oameni noi, interesanți și de lucruri diferite de învățat..

Înapoi