Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Conținut medical în care puteți avea încredere

Conținutul medical al Lentiamo.ro este controlat și tratat de către medici oftalmologi și profesioniști din domeniul sănătății. Astfel, ne asigurăm că informațiile pe care le furnizăm sunt întotdeauna obiective, fiabile și actualizate.

Petra Průchová
Petra Průchová
Optician Stagiar

Petra este un membru valoros și extrem de motivat al echipei noastre de opticieni. Fiind stagiar, echipa noastră profesională de optometristi îi oferă o pregătire optimă în domeniul Oftalmologiei.

În ce măsură contribuie Petra la crearea de conținut medical?

Petra citește ghidurile noastre pentru lentilele de contact și ochelari de soare, pentru a avea înțelege despre modul în care este cercetat și produs conținutul medical. Adaugă propriile idei și ceea ce a învățat, pentru a contribui la proces. Acest lucru o ajută să fie implicată în crearea de conținut medical, odată ce-și va încheia trainingul extins ca optometrist complet instruit.

Sarcinile principale ale Petrei:

Petra este responsabilă pentru consilierea clienților noștri cu privire la ochelarii de vedere si ochelarii de soare. Opticienii noștri experimentați o învață cum să efectueze refracții oftalmice cu ajutorul echipamentelor optice profesionale și a cunoștințelor medicale. Pregătirea ei la Lentiamo este însoțită de studiile sale în cadrul Facultății de Inginerie Biomedicală a Universității Tehnice Cehe din Praga, unde primește cea mai bună educație științifică în domeniul îngrijirii ochilor.

Înapoi