Apăsați aici pentru a comanda telefonic: 0800 400 156

4,8 Evaluare

Autentificare
Dr Giorgio Mattana

Dr Giorgio Mattana

Oftalmolog

De peste 35 de ani, Dr. Giorgio Mattana practică chirurgia în regiunea italiană Sardinia. El a fondat centrul oftalmologic de ultimă generație Oculus Centro Oculistico Laser din Cagliari, unde supraveghează trei unități chirurgicale. De asemenea, continuă să efectueze intervenții chirurgicale și să urmărească îndeaproape inovațiile din domeniul oftalmologiei.

Colaborarea dintre Dr. Mattana și Lentiamo:

Dr. Mattana colaborează cu Lentiamo prin furnizarea de conținut informativ și prin oferirea de informații despre patologiile oculare și tehnicile chirurgicale legate de diverse operații oculare. Cunoștințele sale considerabile se adaugă la conținutul nostru general și la procesul de cercetare.

Studii, specializări și experiență profesională:

Dr. Mattana este un chirurg calificat, cu o diplomă în medicină și chirurgie de la Universitatea din Cagliari. A obținut specializarea în oftalmologie în 1987. De-a lungul carierei sale, Dr. Mattana a efectuat peste 50.000 de intervenții chirurgicale, inclusiv:

  • FemtoCataratta FLACS (Chirurgia cataractei asistată cu laserul Femto) cu implant de lentile Premium
  • Lensectomie refractivă cu tehnica FLACS și cu implant de cristalin premium
  • Corectarea cu laser excimer a afecțiunilor vizuale, precum miopia , hipermetropia, astigmatismul, presbiopia și ambliopia (cu tehnici PRK, LASIK, LASEK și SMILE).
  • Operația de cataractă prin facoemulsificare cu implant de lentile IOL
  • Chirurgia keratoconusului (Cross-Linking, Ionoforeză, inele corneene intrastromale și transplant de cornee).)

Vrei să știi mai multe despre Dr. Giorgio Mattana?

Înapoi