Autentificare
Maria Chiara Tarsia

Maria Chiara Tarsia

Redactor de conținut și manager editorial

Vă prezentăm pe Maria Chiara, redactorul nostru de conținut și managerul editorial de la Lentiamo! Maria Chiara cercetează, scrie și revizuiește o mare varietate de materiale legate de îngrijirea ochilor și de ochelari. O veți găsi lucrând cu sârguință cu echipa optică pentru a verifica acuratețea cercetărilor noastre medicale. Alte îndatoriri tipice includ:

  • Să se asigure că articolele sunt întotdeauna utile, informative și accesibile pentru cititori
  • Găsirea unei game largi de surse actualizate și credibile
  • Se asigură că site-ul nostru este o zonă corectă din punct de vedere gramatical și fără greșeli de scriere.

Calificările și interesele profesionale ale Mariei Chiara:

Maria Chiara aduce la Lentiamo o experiență profesională în domeniul editorial. Interesul ei pentru planificarea, coordonarea și revizuirea materialelor este un mare avantaj pentru echipa de conținut. Îngrijirea lentilelor de contact, tendințele în materie de ochelari și profilaxia îngrijirii ochilor se numără printre interesele ei profesionale de top în domeniul îngrijirii ochilor.

Vrei să știi mai multe despre Maria Chiara?

Maria Chiara pune întotdeauna mare grijă și cunoștințe în munca sa. Dedicarea ei face ca cititorii să găsească pe site-ul nostru un conținut fiabil și util. Ce altceva îi mai place la munca în cadrul Lentiamo?

"Să lucrezi cu o echipă internațională formată din oameni din atâtea țări diferite este o experiență minunată. Armonia și multiculturalismul sunt cu siguranță cele două elemente care diferențiază Lentiamo. În plus - ce pot să spun? - Îmi plac ochelarii de soare în toate formele și culorile!"

Înapoi