Autentificare

Cum să descoperiți ochelarii de soare Prada falși

Jakub Odcházel, DiS.

Revizuit medical de Jakub Odcházel, DiS., Optician Șef, pe 25. 7. 2019. Scris de Lentiamo

Ochelari de soare originali de la Prada sau falsuri? Această distincție este esențială pentru siguranța ochilor noștri și decide dacă aceștia sunt protejați de soare sau expuși la radiații ultraviolete nocive.

Ochelarii de soare falsi sunt, probabil, ieftini și disponibili imediat. Dar falsurile ne distrug ochii în multe feluri.

De ce ochelarii de soare falsi sunt nocivi pentru ochii noștri?

Ochelarii de soare falși oferă puțină protecție UV sau deloc și sunt, prin urmare, și mai periculoși pentru ochii noștri decât dacă nu am purta niciun fel de ochelari de soare. Motivul este că lentilele întunecate ne deschid pupilele și radiațiile UV periculoase pot ajunge astfel la ochi fără obstacole.

Pe de altă parte, geamul din care este obținută lentila este cel mai probabil de calitate scăzută și se poate crăpa ușor și zdrobi în cazul unui accident. Acest lucru poate deteriora ochiul într-o asemenea măsură încât, în cele mai grave cazuri, poate duce la orbire.

De aceea vă rugăm să vă gândiți la propria sănătate și să stați departe de ochelarii de soare falsi. Vă vom arăta cum să faceți acest lucru, în seria noastră „Cum să descoperiți ochelarii de soare falsi”. În șase articole înveți cum să distingi cu ușurință Oakley, Carrera, Chanel, Persol sau Dolce & Gabbana falsi de ochelarii de soare de brand, originali.

2 sfaturi despre cum să identificați ochelarii de soare Prada falsi

Identificați ochelari de soare Prada falsi - verificați logo-ul

1. Verificați logo-ul

Atenție la logo, în special la litera R – în cazul ochelarilor de soare originali, această literă are o formă inconfundabilă.


Identificați ochelari de soare Prada falsi - verificați lentilele

1. Verificați lentilele

Modelele mai noi au numărul de serie gravat pe dreapta și sigla Prada gravată pe lentila stângă.


Identificați ochelari de soare Prada falsi - verificați lentilele

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse