Reduceri de până la 15% la lentilele de contact Lenjoy

4,8 Evaluare

Autentificare

Tot ceea ce ai nevoie de Halloween sunt lentilele de contact Zombie

Alegerea culorii potrivite pentru lentilele ochelarilor de soare
 

Este acea perioadă a anului în care toți zombii, vrăjitoarele și fanii Frankenstein caută costumul perfect înfricoșător de Halloween. Pentru a oferi ținutei tale un aspect deosebit de înfiorător, nu ar trebui să ratezi lentilele de contact de Halloween.

Cele mai populare? Lentilele White Zombie și WhiteOut pentru că îți fac ochii să pară reci, goi și fără viață. Dar sunt lentilele zombie disponibile și sub formă de lentile cu dioptrie?

Da, și adevărații purtători de lentile de contact se pot bucura de noaptea de Halloween cu o vedere clară. Puteți alege între lentilele de contact Zombie fără dioptrie și cele cu dioptrie. Sunt disponibile cu dioptrii între 0 și –6,00.

 

Dacă veți purta însă un costum de Halloween distractiv în acest an, lentilele de contact Zombie probabil nu sunt pentru dvs.


 

Care sunt diferențele dintre lentilele White Zombie și WhiteOut?

Ambele lentile fac parte din seria ColourVUE Crazy Lens. Acestea sunt accesorii perfecte pentru Halloween și ochi de ocazie la orice petrecere de Halloween. Zombi, fantome, cranii – toate aceste costume arată și mai bine cu lentilele albe.

Lentilele White Zombie sunt un adevărat bestseller de Halloween, însă WhiteOut sunt foarte populare. Acest lucru se datorează faptului că sunt mai discrete decât omologii lor, White Zombie, deoarece conturul neagru din jurul irisului lipsește. Acest lucru face ca WhiteOut să fie o alternativă extrem de frumoasă.
 

Cât timp pot purta lentile Zombie?

 

Datorită tehnologiei lor unice care garantează respirabilitatea și securitatea oxigenului, deoarece colorantul este blocat în straturile inferioare ale lentilei, puteți purta lentile de contact Zombie pentru o lungă perioadă de timp.

 

Asigurați-vă doar că aplicați lentilele înainte de petrecere. Apoi le poți purta toată seara fără probleme. Vă rugăm să vă amintiți să vă scoateți lentilele înainte de a vă culca.
 

Citiți aici și aflați mai multe despre lentilele de contact

Notă:
 
  • Inserați întotdeauna lentilele înainte de aplicarea oricărui machiaj și scoate-le înainte de a îndepărta machiajul.
  • Îndepărtați imediat lentilele dacă ochii se irită și simțiți disconfort sau durere.
  • Dacă uitați să le scoateți și adormiți cu lentilele aplicate sau dacă ochii se irită, consultați un medic oftalmolog și tratați-vă ochii cât mai curând posibil.

Cum să folosești lentile de contact Zombie?

 

Dacă porți lentile de contact, știi deja să le aplici. Dacă nu, iată un scurt rezumat: 

 

Urmează acești 5 pași:

  1. Spală-te pe maini: Este important să te asiguri că nu ai contaminanți pe mâini.
  2. Nu confunda lentila stângă cu lentila dreaptă: Nu schimbați lentilele de la un ochi la altul. Suportul pentru lentile vă va ajuta să vă amintiți care este lentila potrivită pentru fiecare ochi.
  3. Manevrează cu atenție lentilele:Pune lentila pe degetul arătător și asigură-te că este în poziția potrivită – trebuie să fie curbată în partea de sus, ca un bol. După ce ai curățat lentila cu soluție, o poți aplica.
  4. Aplică lentilele cu grijă: Ține lentila cu o mână, folosește cealaltă mână pentru a ține pleoapa sus. Apoi așează lentila pe suprafața ochiului. Repetă cu cealaltă lentilă.
  5. Clipește – și ai terminat! Clipește de câteva ori pentru a vedea dacă ochii se simt confortabil. Nu? Nici o problema. Pur și simplu scoate lentila, curăț-o cu o soluție multifuncțională și aplică din nou după utilizarea picăturilor de ochi.

Alte intrebari? Citiți ghidul nostru pentru începători pentru lentilele de contact aici!

Culoarea albă a lentilelor de contact Zombie afectează modul în care văd?

Mulți dintre clienții noștri se întreabă dacă lentilele Zombie au un impact negativ asupra vederii. Mulți chiar se întreabă dacă vor vedea „mai alb” când poartă lentile albe.

Raspunsul este nu. Nu veți vedea „alb” atunci când purtați lentilele White Zombie sau WhiteOut. Cu toate acestea, lentilele crazy pot avea un impact asupra vederii noastre, de aceea vă sfătuim să nu conduceți în timp ce le purtați.
 

În cele din urmă, ce costume arată cel mai bine cu lentilele de contact Zombie?

 

Evident, toate lentilele albe, în special lentilele White Zombie și WhiteOut, merg perfect cu orice costum Zombie. Cele mai populare costume Zombie sunt cele din celebrul serial TV The Walking Dead.

 

Walking Dead

Iată de ce ai nevoie pentru look-ul Walking Dead Zombie:

Vopsiți-vă pielea cu o culoare gri, stropiți-vă cu vopsea roșie pe piele pentru a da impresia de sânge și aplicați machiaj negru pe gură și ochi.

Apoi, puneți o cămașă sfâșiată și aplicați lentilele zombie. Acum, să înceapă distracția înfiorătoare!

Citește mai multe mai multe

Lasă-te inspirat de ghidul nostru de Halloween!