4,8 Evaluare

Autentificare

Cele mai bune 9 inspirații de machiaj de Halloween

banner
 

Halloween-ul este unul dintre acele evenimente care merită să fie planificat înainte. Este una din acele perioade ale anului când este cool să vă jucați cu machiajul. Din ce în ce mai mulți oameni sărbătoresc Halloween, de multe ori pentru că le dă posibilitatea să-și exerseze abilitățile de machiaj.

Am dori să vă oferim 9 inspirații de machiaj Halloween pentru acest an. Și, desigur, lentilele de contact colorate sunt complementul perfect al unui costum de Halloween, așa că vedeți singuri cum puteți combina cel mai bine lentilele crazy cu un costum înfricoșător. 

1. CALAVERAS ~ CRANIUL DE ZAHĂR

Acest look este o versiune florală a machiajului Craniu, ideală pentru 31 Octombrie, bazată pe decorațiile mexicane de „Ziua morților“. 
 

CRANIUL DE ZAHĂR

 

Cum creezi un machiaj Craniu de Zahăr?

Ca bază, primul strat ar trebui să semene cu un craniu „normal“, prin aplicarea unui machiaj alb. Apoi, puteți contura linii negre în jurul gurii, ochilor și nasului – zonele în care craniul este de obicei gol. Puteți completa cercurile cu orice culoare doriți.

În plus, ați putea decora flori în jurul ochilor și pe obraji. Deci, acolo unde craniul adevărat ar fi gol, puteți să vă dezlănțuiți creativitatea prin a desena ornamente colorate. Încercați să vă imaginați totul ca o mandală creativă! Inspirat din @_moyindanga

2. GANGSTER CLOWN

Acest machiaj arată foarte profesionist dar este de fapt destul de rapid de aplicat. Concentrați-vă în principal asupra ochilor și a gurii!
 

Gangster clown

 

Cum să creezi un machiaj Ganster Clown:

Începeți cu roz deschis din zona ochilor până la jumătate din față. Acum, trasați o linie neagră curbată pe mijlocul feței, ca o margine, pentru a separa rozul de restul. Ochii pot fi machiați în stil Smokey Eye. Acum trageți linii de la ochi în jos pentru a obține un rezultat mai dramatic. Același lucru este valabil și pentru sprâncene, după cum puteți vedea în imagine..

Nu în ultimul rând, aplicați-vă ruj negru pe buze și trageți o linie din colțul gurii, în ambele părți. Acest makeup, împreună cu lentilele colorate BlackOut îi va încânta cu siguranță pe toți oaspeții la petrecerea de Halloween. O cămașă în carouri va arăta cool cu acest machiaj. Puteți lega, de asemenea, o eșarfă în jurul capului pentru a completa look-ul de Gansger Clown. Inspirat din @viligancheva

3. WHITE WALKER

Acum devine mai înfricoșător – cu look-ul simplu, dar uimitor, White Walker!
 

WHITE WALKER

 

De acestea aveți nevoie pentru un look White Walker:

Acoperiți-vă fața, gâtul, buzele și urechile cu un machiaj alb, folosind un burete și asigurându-vă că ocoliți zona ochilor. Desenați un cerc în jurul pleoapei și umpleți zona cu negru.

Apoi puteți începe să adăugați linii subțiri, desenând crestături și riduri cu machiaj negru, folosind o perie subțire. Adăugați linii până când sunteți mulțumiți de aspect. Machiajul ar trebui să arate nestructurat și haotic, așa că nu vă faceți griji cu privire la precizie.

4. DOVLEAC

Ei bine, știm cu toții că Dovlecii nu sunt cu adevărat înfricoșători… dar uită-te la acest machiaj! Detaliile sunt incredibile – ele dau cu siguranță dovleacului un aspect diferit.
 

Dovleac

 

Ai nevoie de:

Pur și simplu aplicați fardul de ochi și trasați cu tușul de ochi o linie expresivă curbată, ca și în cazul smokey eyes. Mai desenați câteva puncte pe pleoapă și zona ochilor este gata. Folosiți vopsea portocalie pentru partea de jos a feței.

Apoi, vopsiți gura într-o formă neagră, lată și lungă, ca o semilună, și acum liniile pot fi pictate în diferite lungimi în jos și în sus. Acest look va fi perfect completat de lentilele crazy lenses. Inspirat din @taniavelascomua

5. VÂRCOLAC

Toată lumea știe că vârcolacii apar o dată pe lună, când avem luna plină. Haideți să vedem cum putem crea un machiaj minunat Vârcolacul de Halloween.
 

Vârcolac

 

Pentru machiajul Vârcolac aveți nevoie de:

Acoperiți pleoapa superioară și inferioară cu fard maro închis și linia colțului interior al fiecărui ochi cu tuș de culoare neagră. Apoi, trebuie să adăugați o mică umbra albă sub sprâncene și să amestecați. Periați sprancenele în sus folosind o perie curată de rimel.

Apoi desenați o umbră neagră sub vârful nasului și de-a lungul marginilor inferioare ale nărilor, până la arcul lui Cupidon. Vopsiți întreaga buza cu ruj roșu închis și adăugați puncte mici acolo pentru a pretinde că tocmai ați avut o masă sângeroasă. Pentru a obține un aspect extra-special, purtați lentilele de la Lentiamo Amurg și folosiți acei colți de vârvolac/vampir. Inspirat din @vannmakeup_

6. CRANIU

Machiajul Craniu poate fi complicat ca cel din dreapta, dar vă putem învăța o modalitate de a-l realiza simplu. Va fi la fel de impresionant, credeți-ne!
 

Craniu

 

Iată cum puteți realiza un machiaj Craniu:

Desenați un cerc în jurul ochilor și umpleți-l cu fard cremă neagru sau vopsea pentru față. Asigurați-vă că aplicați și peste sprâncene. Folosiți aceeași culoare neagră pe nas.

Pentru restul feței, utilizați doar pudră ușoară pentru a vă face fața cât mai albă. Pentru dinți, folosiți ruj negru pentru a trage linii în zona gurii. Puteți folosi pudră întunecată pe pomeți, dacă dorți.

Apoi, alegeți pur si simplu lentilele noastre colorate ColourVUE Crazy Lens White Zombie!

Inspirat din @selenebagnato

7. SIRENĂ

Această inspirație va fi utilă pentru cei care preferă un look dulce și romantic pentru acest Halloween
 

Sirenă

 

De ce ai nevoie pentru un machiaj perfect de Sirenă?

Fața este pregătită mai întâi cu o culoare deschisă. În pasul următor sunt desenați solzii, care sunt cel mai important aspect al machiajului de Sirenă. Sunt foarte ușor de realizat, folosind o plasă de pescuit! Trageți plasa de pescuit peste față și presați fardul colorat pentru ochi (ex. turquoise) cu o pensulă pentru pudră, strat peste strat, pe piele, acolo unde doriți să obțineți efectul de solzi. Aplicați aceleași fard și pe pleoape.

Completați machiajul ochilor cu tuș, aplicați și gene false pentru a intensifica privirea și aplicați fard violet pe sprancene. Puteți adauga iluminator si sclipici, depinde doar de voi. La final, găsiți un ruj potrivit, o perucă potrivită și folosiți lentile precum Barbie Pink. De asemenea, puteți folosi un fixator pentru machiaj, astfel încât solzii să rămână curați și clari Inspirat din @crona_keaton

8. FAȚĂ CAPSATĂ

Nasul strâns și capsat este suficient de înfricoșător pentru o mască perfectă de Halloween.
 

fașă capsată

 

Iată de ce aveți nevoie pentru o față capsată:

Cumpărați ceară de modelare și sânge fals înainte. Creați o formă asemănătoare unui cârnat din ceară, prin rostogolirea materialului în mâini. Apoi puneți-l pe nas.

Amestecați apoi marginile cu o spatulă, care este de obicei inclusă în ceara de modelare. Aplicați fond de ten pe zonă și fixați-l cu pulbere translucidă.

Utilizați apoi o scobitoare pentru a săpa o linie verticală în ceară. Aplicați gel de sânge în crestătură pentru a crea adâncime și tamponați fard de obraz albastru, verde și roșu închis în jurul gâtului pentru a crea semne asemănătoare unei vânătăi. La final, folosiți capse mici și puneți-le foarte atent una câte una pe nas. Iată chipul tău capsat!

Inspirat din @viktoriaharingova

9. DIAVOL

Este posibil să te fi născut cu un look diabolic, dar să devii cu adevarat demonic nu este așa de ușor precum pare. Ești norocos – putem să-ți arătăm cum să creezi acest look!

Diavol

 

Cum creezi un machiaj de diavol?

Depinde de tine dacă vrei să îți acoperi toată fața cu machiaj roșu sau nu. Pentru acest machiaj este mai bine să folosești un burete. Poți începe prin alegerea locului de plasare a primului corn diavol și lipește-l-l cu gumă de ghimbir sau cu alt adeziv sigur pentru piele. Repetă cu celălalt corn. Dacă pare prea uscat, poți adăuga sânge fals pe coarne. Folosețte ruj roșu închis și aplică sângele ca și cum ar fi picurat din gură. Un machiaj smokey eyes este probabil cel mai potrivit pentru acest look.

Și, pentru a-l face special, purtați lentilele noastre colorate Devil Red, pentru acel look 100% diabolic. Inspirat din @kattrinkak

Citește mai multe

Lasă-te inspirat de ghidul nostru de Halloween!