10% reducere la ochelari de soare Gucci, Prada și Prada Linea Rossa

Autentificare

Cum să descoperiți ochelarii de soare Persol falși

Jakub Odcházel, DiS.

Revizuit medical de Jakub Odcházel, DiS., Optician Șef, pe 5. 9. 2019. Scris de Lentiamo

Per sol – ‚pentru soare‘ în italiană. Unul dintre cele mai legendare branduri de ochelari de soare în stil italian. Designerii de la Persol s-au specializat în ochelari de soare de cea mai bună calitate, de peste o sută de ani – acești ochelari de soare renumiți sunt purtați de către celebrități precum Jack Nicholson, George Clooney sau Julia Roberts.

Dar nu toți ochelarii de soare Persol sunt originali. Sunt multe falsuri pe piață. Citiți mai departe pentru a afla de ce acest lucru poate fi periculos pentru ochi.

Este periculos pentru ochii mei să port ochelari de soare Persol falsi?

Ceea ce mulți dintre noi nu știu este că ochelarii de soare falsi sunt foarte nocivi pentru ochii noștri. Lentilele oferă protecție UV puțină sau deloc, materialele sunt ieftine și se pot sparge ușor. În final, plătim un preț ridicat pentru ochelari de soare ieftini și falși.

De aceea vă rugăm să vă gândiți la propria sănătate și să stați departe de ochelarii de soare falși. Vă vom arăta cum puteți face asta în seria noastră „Cum să descoperiți ochelarii de soare falsi“. În șase articole înveți cum să distingi cu ușurință Oakley, Prada, Chanel, Carrera sau Dolce & Gabbana falși față de ochelarii de soare originali.

2 sfaturi despre cum să identificați ochelarii de soare Persol falși

Pentru a ne proteja ochii, avem două sfaturi care vă vor ajuta să evitați cumpărarea de ochelari falși și, cel mai probabil, dăunători.

1. Verificați săgeata metalică

Cea mai distinctivă caracteristică care poate arăta autenticitatea lor este săgeata metalică care leagă ramele ochelarilor de brațe. Ar trebui să fie într-o linie dreaptă, curată, fără goluri.

Persol

2. Verificați brațele

O altă caracteristică importantă sunt cele două benzi metalice ale sistemului Meflecto pe fiecare braț – dacă par că au fost lipite, cu siguranță este vorba de un fals.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse