Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

AOSEPT PLUS cu Hydraglyde 90 ml cu suport

> Soluții > Alcon > AOSEPT

bazate pe 10 opinii

în stoc > 90 buc.
Felicitări! Câștigați 18 puncte bonus dacă veți cumpăra acest produs!

36,90 Lei
41 Lei/100 ml, Greutate: 150 g/cutie

Selectați cantitatea

Expediere - astăzi

 • Livrare gratuită oriunde în Romania pentru comenzi mai mari de 199Lei
 • Livrare prin FAN Courier-10 Lei (+2 Lei pentru plata Ramburs)
 • Livrare prin Cargus-12 Lei (+2 Lei pentru plata Ramburs)

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pe cadouri gratuite.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 15 țări europene.

AOSEPT PLUS cu Hydraglyde 90 ml cu suport opinii:
94 % bazate pe 10 opinii

Arătați doar opinii cu comentarii

Detalii AOSEPT PLUS cu Hydraglyde 90 ml cu suport

AOSEPT PLUS™ cu HydraGlade® de la Alcon este o soluție pe bază peroxid de hidrogen destinată dezinfectării tuturor tipurilor de lentile de contact moi dar și dure. Agentul de hidratare Moisturizing HydraGlyde® oferă lentilelor hidratarea necesară pe tot parcursul purtării lor.

AOSept, soluție universală, combină cu succes puterea apei oxigenate cu tehnologia HydraGlade, rezultând în lentile perfect curate și hidratate care să vă aducă confort pe tot parcursul zilei.

Avantaje:

 • fără conservanți, elimină riscul alergiilor
 • activitate remarcabilă antimicrobiană, cu spectru larg
 • îndepartează complet depozitele
 • cel mai stabil peroxid – chiar și la temperaturi înalte

Hidratare de lungă durată Agentul de hidratare HydraGlyde® aderă la suprafața lentilei și formează o peliculă ce previne uscarea ei iar lentila rămâne umedă până la 16 ore. Lentilele sunt suficient de hidratate pentru a oferi confort pe toată durata purtării lor.

Cum acționează soluția AOSept Plus HydraGlyde®? Agentul activ de curățare din soluția AOSept Plus HydraGlyde® for­mează o soluție de peroxid de hidrogen cu o concentrație de 3%.

Faza de dezinfectare Peroxidul de hidrogen are proprietățile unui acid diluat, astfel îndepărtează eficient depozitele de pe lentile și microorganismele nedorite. Contactul direct dintre peroxid și țesuturile sensibile ale ochiului ar putea duce la arsuri asă că este nevoie ca dezinfectarea să dureze un timp mai îndelungat, suficient pentru neutralizarea peroxidului.

Faza de neutralizare În scopul de a neutraliza complet soluția este necesar un un agent catalitic care este prezent în soluția AOSept Plus HydraGlyde® sub forma de AODISC. Acest ingredient de neutralizare este conținut în suportul special care este inclus în cutia soluției.

Cum se folosește corect soluția AOSept Plus HydraGlyde®? Introduceți lentilele de contact în suportul special umplut cu soluție până la limita maximă indicată pe recipient și apoi depozitați-le în suportul cu soluție cel puțin 6 ore, timp necesar pentru neutralizarea completă a soluției. Puteți stoca lentilele timp de până la 2 săptămâni în aceeași soluție și apoi înlocuită cu una proaspătă.   De reținut: La dezinfectarea lentilelor de contact cu soluția AOSEPT PLUS HydraGlyde este esențial să se aștepte un timp suficient de lung până la neutralizarea completă a soluției pentru a preveni arsura ochilor- vă sfătuim să consultați, de asemenea, instrucțiunile Soluția non-neutralizată NU trebuie să vină în contact cu ochiul.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Soluția este valabilă 3 luni de la deschidere.

Parametri

Data expirării: Cel puțin 18 luni
Utilizați după deschidere:  3 luni
Volum Total:  90 ml
Călătorie:  Da
Soluție fiziologică:  Nu
Peroxid:  Da
Casete împachetate:  1
Pentru lentile moi:  Da
Pentru lentile dure:  Nu
Cu multiple utilizări:  Nu
Greutate: 150 g
Producător:
Categorie:Soluții
Conservanți:Nu

Întrebări (1×)

Opinii despre AOSEPT PLUS cu Hydraglyde 90 ml cu suport Adăugați o întrebare

 • Petrescu C.

  nu inteleg modul de depozitare. nu am mai vazut o cutie asa, dupa terminarea solutiei voi putea sa folosesc in continuare suportul special? cu ce ajuta acest suport comparativ cu cel clasic, e o diferenta?

  Răspundeți
  • Cristiana Chirita Lentiamo.ro

   Buna ziua,

   Acest tip de suport poate fi utilizat doar impreuna cu solutiile pe bază peroxid de hidrogen. Au un mod diferit de utilizare, puteti vedea in descrierea produsului. Daca in cazul unei solutii mutifunctionale, lentilele pot fi scoase din suport si aplicate oricand, atunci cand folositi aceste solutii pe baza de peroxid, timpul minim de depozitare trebuie sa fie de 6 ore. Niciodata nu trebuie scoase si aplicate mai devreme iar solutia nu trebuie sa intre in contact direct cu ochii.

   Acest suport este folosit doar pentru acest tip de solutii si primiti de fiecare data unul nou, cu fiecare sticla de solutie cumparata.

   Multumesc,

   Răspundeți

Postați o întrebare sau un comentariu: AOSEPT PLUS cu Hydraglyde 90 ml cu suport

*Câmpuri obligatorii

Wery good.
Great customer service, prompt delivery
????????????????????