Reduceri fulgerătoare: Ochelarii de soare sport 🔥

4,9 Evaluare

Autentificare

Lentile care ar trebui să vi se potrivească: ,,încercați lentilele Lenjoy“, 30 zile confort garantat!

Dragi clienți Lentiamo,

Avem o ofertă specială pentru voi – Lenjoy 1 Day Comfort cu garanție de restituire de 30 de zile!

Ce face aceste noi lentile să fie atât de bune?
Un ușor înlocuitor pentru cinci branduri populare de lentile de contact – precum 1-DAY Acuvue Moist, Biotrue ONEday și SofLens Daily Disposable. Fără a avea nevoie de o nouă prescripție și garantează o viziune clară întotdeauna și oriunde – când conducem pe înserat, la calculator și în toate activitățile în care focalizarea rapidă contează.

Garanție de restituire de 30 de zile!

Nu sunteți convins de Lenjoy? Trimiteți-ne înapoi lentilele rămase nefolosite. Nu trebuie să menționați motivul returului, dar o puteți face, dacă doriți. După primirea acestora, vă vom acorda contravaloarea ca și credit în contul dvs. de client. Bineînțeles că veți putea să cheltuiți creditul pe produsele pe care le doriți.


Important de știut:
1. Această ofertă este valabilă pentru Lenjoy 1 Day Comfort (30 de lentile), achiziționate în perioada 16 – 30. 9. 2019.
2. Garanția de returnare se aplică dacă încercați 5 perechi de lentile sau mai puțin (în total 10 lentile individuale).
3. În cazul în care nu sunteți mulțumit de produs, vă rugăm să ne contactați la info@lentiamo.ro și să ne anunțați câte lentile doriți să vă returnați și vom trimite gratuit un curier la Dvs să le ridice. După primirea lentilelor returnate, vom încărca contravaloarea acestora sub formă de credit în contul dvs. de client. Utilizarea acestui credit nu este limitată în timp.
 

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii