Retailer European 15 țări din Europa

Autentificare

Lentile care ar trebui să vi se potrivească: ,,Lentile de încercare“ 30 zile confort garantat!

Dragi clienți Lentiamo,

Căutați lentile zilnice pentru această vară? Avem o ofertă specială pentru dvs. – Lenjoy 1 Day Comfort cu garanție de confort de 30 de zile!

Ce face aceste noi lentile să fie atât de bune?
Un ușor înlocuitor pentru cinci branduri populare de lentile de contact – precum 1-DAY Acuvue Moist, Biotrue ONEday și SofLens Daily Disposable. Fără a avea nevoie de o nouă prescripție și garantează o viziune clară întotdeauna și oriunde – când conducem pe înserat, la calculator și în toate activitățile în care focalizarea rapidă contează.

30 confort garantat!

Nu sunteți convins de Lenjoy? Trimiteți-ne înapoi lentilele rămase nefolosite. Nu trebuie să menționați motivul returului, dar o puteți face, dacă doriți. După primirea acestora, vă vom acorda contravaloarea ca și credit în contul dvs. de client. Bineînțeles că veți putea să cheltuiți creditul pe produsele pe care le doriți.

Vreau să încerc lentile zilnice Lenjoy, cu restituire garantată

Important de știut: Vă rugăm să ne contactați la info@lentiamo.ro și să ne anunțați câte lentile doriți să vă returnați. După primirea lentilelor returnate, vom încărca contravaloarea acestora sub formă de credit în contul dvs. de client. Utilizarea acestui credit nu este limitată în timp.
 

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii