Reducere de vară pentru ochelarii de soare!

Autentificare

Lentile calitative de la Lentiamo pentru ochelari de soare

lentile pentru ochelari de soare de la Lentiamo

Doriți să cumpărați ochelari de soare și să vă asigurați că au lentile de înaltă calitate? Acum puteți face acest lucru din confortul casei!

Alegeți una dintre numeroasele noastre rame, selectați la ea lentile pentru ochelari de soare și specificați ce nuanță și straturi adăugătoare doriți. Optometriștii noștri vă personalizează apoi ochelarii de soare în laboratorul nostru de optică.

Descoperiți aici gama variată de lentile pentru ochelari de soare!

Personalizați-vă ochelarii de soare

Lentilele pentru ochelari de soare de la Lentiamo: filtru UV400, protecție împotriva reflexiei și confort maxim

  • 100% protecție UV

    Lentilele ochelarilor de soare oferă o protecție de 100% împotriva razelor UV datorită filtrului nostru UV 400 de înaltă calitate.

  • Fără reflexie sau murdărie

    Lentilele ochelarilor voștri de soare sunt dotate gratuit cu un strat anti-reflex. Acesta previne strălucirea nedorită pe partea din față și din spate și vă protejează lentilele de zgârieturi, precum și de apă și murdărie.

  • Ușori, dar rezistenți

    Lentilele ochelarilor de soare sunt făcute din CR-39 sau Trivex, în dependență de preferințele voastre. Ambele materiale oferă o optică și o robustețe excelente, precum și un confort excelent la purtare. Aflați mai multe despre materialele folosite de opticienii noștri pentru a vă face lentilele.

Lentile de ochelari de soare făcute la comandă cu nuanța și stratul adăugător dorit

Lentile de ochelari de soare cu o singură nuanță

Lentile de ochelari de soare cu o singură nuanță

Selectați opțiunea "Standard" și obțineți lentile de ochelari de soare care sunt colorate în proporție de 85%. Puteți alege între lentile maro, gri și verzi.

lentile gradient pentru ochelari de soare

Lentile de ochelari de soare gradient

Selectați "Gradient" și bucurați-vă de ochelari de soare care sunt colorați progresiv de jos în sus. Puteți alege între lentile maro, gri, verzi și albastre.

lentile tip oglinda pentru ochelari de soare

Lentile de ochelari de soare tip oglindă

Alegeți lentilele de tip oglindă și obțineți ochelari de soare care să ofere o vedere cât mai luminoasă. Aceștia reduc semnificativ strălucirea. Puteți alege între lentile albastre, aurii și argintii.

lentile polarizate pentru ochelari de soare

Lentile de ochelari de soare polarizate

Alegeți lentile polarizate pentru o protecție maximă împotriva strălucirii de pe suprafețe precum apa și zăpada. Puteți alege între lentile maro și gri.

lentile fotocromatice pentru ochelari de soare

Lentile de ochelari de soare fotocromatice

Alegeți lentilele de ochelari de soare fotocromatice pentru a obține cea mai bună viziune și protecție în orice condiții. Deoarece lentilele fotocromatice reacționează la lumina ultravioletă, ele se vor întuneca în proporție de 8-85% în funcție de intensitatea luminii. Puteți alege între lentile maro, gri și verzi.