Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Conținut medical în care puteți avea încredere

Conținutul medical al Lentiamo.ro este controlat și tratat de către medici oftalmologi și profesioniști din domeniul sănătății. Astfel, ne asigurăm că informațiile pe care le furnizăm sunt întotdeauna obiective, fiabile și actualizate.

Jakub Odcházel
Jakub Odcházel
Optician Șef

Faceți cunoștință cu Jakub Odcházel, Optician Șef Lentiamo! El conduce echipa noastră de profesioniști și îi îmbogățește constant pe opticienii și clienții noștri prin cunoștințele sale medicale. Dar nu numai asta - în calitate de consilier medical Lentiamo, Jakub joacă, de asemenea, un rol central în crearea conținutului nostru medical.

Cum sprijină Jakub crearea conținutului nostru medical?

În calitate de consultant medical la Lentiamo, Jakub revizuiește toate textele noastre despre îngrijirea ochilor. El verifică exactitatea medicală a textelor noastre, bine cercetate atât în timpul creării lor, cât și ulterior. În cadrul întâlnirilor obișnuite cu editorii noștri, el informează, de asemenea, echipa de conținut cu privire la ultimele evoluții în oftalmologie și oferă astfel idei noi pentru articole interesante.

Care sunt responsabilitățile lui Jakub?

  • Jakub este responsabil pentru toate întrebările referitoare la oftalmologie și deficiențe de vedere. Aceasta include comandarea de bunuri optice noi, furnizarea de conținut medical pentru textele noastre și răspunsul la întrebările clienților noștri legate de probleme oftalmologice.
  • El este, de asemenea, responsabil pentru gestionarea și funcționarea magazinelor noastre de optică, gestionarea refracției 3D, utilizarea lentilelor de contact și consilierea clienților noștri cu privire la produsele optice.
  • Când vine vorba despre angajarea de noi experți medicali, putem conta pe Jakub pentru a găsi cei mai buni profesioniști.
  • Selectarea celor mai noi ochelari de soare de la toate brandurile renumite și informarea clienților noștri despre subiecte importante, precum radiațiile UV, sunt sarcini la fel de importante pentru specialistul nostru.

Înapoi