Autentificare
Jakub Odcházel, DiS.

Jakub Odcházel, DiS.

Optician Șef

Faceți cunoștință cu Jakub, opticianul șef și managerul lanțului de magazine optice Lentiamo! Jakub conduce cu pricepere și îmbogățește echipa noastră de opticieni și clienții noștri cu cunoștințele sale medicale. În calitate de consilier medical la Lentiamo, el joacă, de asemenea, un rol central în producția conținutului nostru medical. Principalele îndatoriri ale lui Jakub includ:

  • Crearea de noi magazine optice și gestionarea tuturor celor existente
  • Supervizarea partea comercială a domeniului optometriei

Principalele contribuții ale lui Jakub la conținutul Lentiamo:

Jakub este o persoană de încredere pentru conținutul nostru medical. El revizuiește cercetările medicale ale echipei pentru acuratețe, analizează conținutul potențial și este o resursă indispensabilă în general. Perspectivele sale aduc echipa de conținut la curent cu cele mai recente evoluții din domeniul oftalmologiei și al îngrijirii ochilor.

Studii, specializări și experiență profesională:

Educația lui Jakub în optometrie a început la Școala Superioară de Medicină Profesională și la Școala Medicală Secundară. Cu o experiență profesională de peste un deceniu împărțită între D-Optik și Lens Centrum, Jakub a adus cu el o experiență substanțială la Lentiamo în urmă cu peste cinci ani. El continuă mereu să ne consolideze magazinele și conținutul.

În calitate de optician certificat și specialist, expertiza lui Jakub este vastă și variată. El este expert în:

  • Examinări oftalmologice și refracție 3D PasKal obiectiv 3D
  • Totul despre lentile de contact
  • Materiale și procedee de bordare pentru fabricarea ochelarilor
  • Legislația magazinelor de optică și managementul în domeniul optometriei

Jakub se bucură sincer de munca sa în domeniul oftalmologic. Atmosfera de lucru, echipa sa și oportunitățile interesante de dezvoltare de la Lentiamo se numără printre părțile preferate ale muncii sale.

Vrei să-l cunoști mai bine pe Jakub? Descoperiți mai jos cele trei interese de top ale sale în materie de îngrijire a ochilor!

Autoeducându-se în corectarea vederii binoculare funcționale, urmărind tendințele noi și vechi ale modei de ochelari și crescând în industria de îngrijire a ochilor..

Înapoi