Autentificare

10 cele mai bune inspirații machiaj de Halloween pentru anul 2018

Halloween-ul este unul dintre acele evenimente pe care merită să planificăm înainte. Este una din acele perioade ale anului când este cool să vă jucați cu machiajul. Din ce în ce mai mulți oameni sărbătoresc Halloween, de multe ori pentru că le dă posibilitatea să-și exerseze abilitățile de machiaj și arată uimitor! Am dori să vă oferim 10 inspirații de machiaj Halloween pentru acest an. Și, desigur, lentilele de contact colorate sunt complementul perfect al unui costum de Halloween, așa că vino și vezi singur cum te putem inspira! 

1. CALAVERAS ~ CRANIUL DE ZAHĂR

Sugar Skulls Aceasta este o versiune florală a machiajului Craniu, ideală pentru 31 Octombrie, bazată pe decorațiile mexicane de “Ziua morților”. Acesta este modul în care puteți crea un machiaj de Craniu de Zahăr: ca bază, primul strat ar trebui să semene cu un craniu “normal”, prin aplicarea unui machiaj alb. Apoi, puteți contura linii negre în jurul gurii, ochilor și nasului – zonele în care craniul este de obicei gol. În acest moment, puteți completa cercurile cu orice culoare doriți. În plus, ați putea decora flori în jurul ochilor și pe obraji. Deci, acolo unde craniul adevărat ar fi gol, puteți să vă dezlănțuiți creativitatea prin a desena ornamente colorate. Încercați să vă imaginați totul ca o mandală creativă! Ca lentile de contact crazy, vă recomandăm Nopți Rosii ca o completare fabuloasă.

Inspirat din @_moyindanga

2. GANGSTER CLOWN

Gangster clown Acesta arată foarte bine și ciudat în acelasi timp și se poate realiza destul de repede. Se concentrează în principal pe ochi și pe gură. Începeți cu roz deschis din zona ochilor până la jumătate din față. Acum, trasați o linie neagră curbată pe mijlocul feței, ca o margine, pentru a separa cele două părți.În acest moment, zona ochilor poate fi desenată în stilul smokey eyes. De asemenea, puteți trage linii de la ochi în jos, pentru un rezultat puțin mai dramatic. Puteți face același lucru și cu sprâncenele, așa cum se poate vedea în imagine, ridicând linia în sus. Nu în ultimul rând, aplicați-vă ruj negru pe buze și trageți o linie din colțul gurii, în ambele părți. Acest makeup, împreună cu lentilele colorate BlackOut, îi va uimi cu siguranță pe prietenii tăi. O cămașă cadrilată va arăta grozavă împreună cu acest machiaj. Pentru a încheia, poți lega o eșarfă pe cap, pentru a completa ținuta.

Inspirat din @viligancheva

3. WHITE WALKER

White Walker Acum, să trecem la cursa străvechie a Walkerilor albi! Acoperiți-vă fața, gâtul, buzele și urechile cu un machiaj alb, folosind un burete și asigurându-vă că ocoliți ochii. Desenați un cerc în jurul pleoapei și umpleți zona cu negru. Apoi puteți începe să adăugați linii subțiri, desenând crestături și riduri cu machiaj negru, folosind o perie subțire. Aspectul este textual și murdar, deci nu vă faceți griji în legătură cu precizia. Adăugați linii până când sunteți mulțumiți de aspect. Dacă tot nu vă este clar despre cum să faceți acest lucru, urmăriți acest video despre cum să aducem lumină în zonele întunecate. Lentilele noastre colorate Purple Hibiscus se vor potrivi perfect cu acest look. Și un alt sfat: probabil știți deja că puteți obține puncte bonus comandând cu Lentiamo? Deci, nu ezitați să le schimbați pentru machiajul nostru alb de Halloween!

Multe mulțumiri pentru modelul și colegul nostru, Peter! 

4. DOVLEAC

Pumpkin Știm cu toții că Dovlecii nu sunt cu adevărat înfricoșători… dar uită-te la acest machiaj din dreapta! Detaliile acestui machiaj sunt incredibile și, cu siguranță, dovleacul arată diferit. Pur și simplu aplicați fardul de ochi și trasați cu tușul de ochi o linie expresivă curbată, ca și în cazul smokey eyes. Mai desenați câteva puncte pe pleoapă și zona ochilor este gata. Folosiți vopsea portocalie pentru partea de jos a feței. Apoi, vopsiți gura într-o formă neagră, lungă și lungă, ca o semilună și acum liniile pot fi pictate în diferite lungimi în jos și în sus. Acest look va fi perfect completat de lentilele crazy Nemesis sau Yellow Inspirat din @taniavelascomua 

5. VÂRCOLAC

Werewolf Toată lumea știe că vârcolacii apar o dată pe lună, când avem luna plină. Oricum, să vedem cum am putea crea un machiaj uimitor de Halloween. Acoperiți pleoapa superioară și inferioară cu fard maro închis și linia colțului interior al fiecărui ochi cu tuș de culoare neagră. Apoi, trebuie să adăugați o mică umbra albă sub sprâncene și să amestecați. Periați sprancenele în sus folosind o perie curată de rimel. Desenați o umbră neagră sub vârful nasului și de-a lungul marginilor inferioare ale nărilor, până la arcul lui Cupidon. Vopsiți întreaga buza cu ruj roșu închis și adăugați puncte mici acolo pentru a pretinde că tocmai ați avut o masă sângeroasă. Pentru a obține un aspect extra-special, purtați lentilele de la Lentiamo, Amurg și folosiți acei colți de vârvolac/vampir.

Inspirat din @vannmakeup_

6. CRANIU

Skull Machiajul Craniu poate fi complicat ca cel din dreapta, dar vă putem învăța o modalitate de a-l realiza simplu. Va fi la del de impresionant, credeți-ne! Puneți fard de obraz cremă neagră sau vopsea pentru fața în cerc, în jurul ochilor. Asigurați-vă că aplicați și peste sprâncene. Utilizați același negru pe nas. Pentru restul feței, utilizați doar pudră ușoară pentru a vă face fața cât mai albă. Pentru dinți, folosiți ruj negru pentru a trage linii în zona gurii. Puteți folosi pudră întunecată pe pomeți, dacă dorți. Alegeți lentilele noastre ColourVUE Crazy Lens White Zombie. Distrați-vă realizând acest look!

Inspirat din @selenebagnato

7. SIRENĂ

Mermaid Această inspirație va fi utilă pentru cei care preferă un aspect dulce și romantic pentru acest Halloween. Din nou, fața este pregătită mai întâi cu o culoare deschisă. În pasul următor sunt desenați solzii, care sunt cel mai important aspect al machiajului de Sirenă. Sunt foarte ușor de reajustat, folosind o plasă de pescuit! Trageți plasa de pescuit peste față și presați fardul colorat pentru ochi (ex. turquoise) cu o pensulă de pudră, strat peste strat, pe piele, acolo unde doriți să obțineți efectul de solzi. Aplicați aceleași fard și pe pleoape. Completați machiajul ochilor cu tuș, aplicați și gene false pentru a intensifica aspectul și aplicați fard violet pe sprancene. Puteți adauga iluminator si sclipici, depinde doar de voi. La final, găsiți un ruj potrivit, o perucă potrivită și folosiți lentilele Uv Raiden Pink sauColossus. De asemenea, puteți folosi un fixator pentru machiaj, astfel încât solzii să rămână curați și clari.

Inspirat din @crona_keaton

8. FAȚĂ CAPSATĂ

Stapled face Acest nas zgâriat și capsat este destul de înfiorător pentru a-l folosi pentru un machiaj de Halloween. Trebuie să cumpărați ceară de modelare și sânge fals înainte. Din ceară, puteți crea un cârnat lung, rulând materialul în mâini. Plasați-l apoi pe nas. Amestecați apoi marginile cu o spatulă, care este de obicei inclusă în ceara de modelare. Aplicați fond de ten pe zonă și fixați-l cu pulbere translucidă. Utilizați o scobitoare pentru a săpa o linie verticală în ceară. Aplicați gel de sânge în crestătură pentru a crea adâncime și tamponați fard de obraz albastru, verde și roșu închis în jurul gâtului pentru a crea semne asemănătoare unei vânătăi. Folosiți capse mici și puneți-le foarte atent una câte una pe nas. Iată chipul tău capsat! Pentru a finaliza machiajul, purtați lentile crazy Athena Blue.

Inspirat din @viktoriaharin­gova

9.DIAVOL

Devil Este posibil să vă fi născut cu un look diabolic, dar să deveniți cu adevarat demonic nu este la fel de ușor cum pare. Ești norocos, atunci că putem să-ți arătăm cum să creezi acest look! Depinde de tine dacă vrei să îți acoperi toată fața cu machiaj roșu sau nu. Pentru acest machiaj este mai bine să folosiți un burete. Puteți începe prin alegerea locului de plasare a primului dvs. corn diavol și aplicați-l cu gumă de ghimbir sau cu alt adeziv sigur pentru piele. Repetați cu celălalt corn. Dacă pare prea uscat, puteți adăuga sânge fals pe coarne. Folosiți ruj roșu închis și aplicați sângele ca și cum ar fi picurat din gură. Un machiaj smokey eyes este probabil cel mai potrivit pentru această mască. Și pentru a-l face special, purtați lentilele noastre colorate Devil Red, pentru acel aspect 100% diabolic.

Inspirat din @kattrinkak

10. ŞOPÂRLĂ

Lizard Și acum, să vă prezentăm machiajul reptilă! Mai întâi de toate, trebuie să pregătiți un șablon. Luați o foaie de plastic sau carton din partea din spate a unei plăcuțe de scris și tăiați găuri foarte mici, neuniforme, cu un diametru de 3–10 mm. Revenind la machiaj, acoperiți toată fața cu negru, dar aveți grijă la ochi și de urechi. Folosiți doar machiaj corespunzător. Odată ce vopseaua s-a uscat, șablonul poate fi acum pus pe părțile laterale ale feței, apoi tamponați ușor cu un burete cu verde și roșu. Dacă doriți, puteți să vă colorați limba cu verde, folosind colorant alimentar. Pentru a finaliza acest aspect uimitor, trebuie să aplicați lentilele crazy Reptilla. Avem un videoclip despre machiajul DIY, aici for you!

Model: Odei, minunatul nostru coleg IT


Care dintre aceste idei de machiaj de Halloween te-a inspirat cel mai mult? Spune-ne în comentarii. Sau arătă-ne creația ta, încărcând poza pe Facebook, Instagram și alte rețele sociale cu#lentiamo. Așteptăm cu nerăbdare să vedem un adevărat spectacol de groază!

Îți place acest articol? Distribuie-l prietenilor!

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse