Apăsați aici pentru a comanda telefonic: 0800 400 156

4,8 Evaluare

Autentificare
Lucie Macháčková

Lucie Macháčková

Managerul magazinului de optică Brno Optics

Ea este Lucie, un optometrist competent și bine informat și managerul magazinului nostru de optică din Brno. Pe lângă faptul că gestionează echipa și magazinul de optică din Brno, Lucie este o sursă de încredere pentru informații medicale pentru conținutul nostru. Unele dintre principalele ei responsabilități la Lentiamo includ:

  • Gestionarea părții comerciale a magazinului de optică din Brno și a echipei acestuia
  • Oferirea de examene oftalmologice și adaptarea lentilelor de contact
  • Oferirea de consultații profesionale pentru ochelari

Principalele contribuții ale Luciei în ceea ce privește informațiile furnizate de Lentiamo:

Cunoștințele vaste ale Luciei, atât în ceea ce privește partea de management, cât și în ceea ce privește pacientul, reprezintă o resursă indispensabilă. În calitate de optometrist, expertiza ei aduce mari beneficii activității noastre de studiu. Ea este întotdeauna disponibilă pentru a revizui orice conținut pentru acuratețe medicală. Echipa noastră poate apela la ea pentru întrebări legate de conținutul legat de îngrijirea ochilor, precum lentilele de contact, sfaturi medicale despre ochi și nu numai.

Studii, specializări și experiență profesională:

Cu o diplomă de la Facultatea de Medicină Profesională Superioară și una de la Facultatea de Medicină Secundară, Lucie are, de asemenea, aproape 20 de ani de practică în domeniul optometriei. Ea a adus ani de experiență la Lentiamo după ce a lucrat la Fokus Optik. Domeniile sale de expertiză includ aplicarea lentilelor de contact, evaluarea filmului lacrimal și controlul patologiei segmentului anterior al ochiului.

Interese profesionale:

Lucie continuă să se perfecționeze, rămânând la curent cu inovațiile din domeniul optometriei. De asemenea, îi place să fie la curent cu diversele tendințe în materie de ochelari. Cercetările ei ajută la fundamentarea practicii și a consultațiilor sale. Lucie își aplică cunoștințele pentru a găsi cea mai bună soluție pentru orice problemă legată de ochelari sau de vedere.

Pe lângă îndatoririle sale principale, ce îi place lui Lucie la rolul său?

Dezvoltarea profesională și alte oportunități de carieră se numără printre părțile preferate ale lui Lucie în ceea ce privește activitatea la Lentiamo.

Mențiuni media externe:

Lucie a fost prezentată pe diverse site-uri web, cum ar fi Metro.cz, i60.cz, Life4us.cz, și TV Barrandov. Ea și-a oferit sfatul de expert pe teme precum durerile de cap și relația lor cu corecția necorespunzătoare a vederii.

Înapoi