Reduceri exclusive 🔥

4,8 Evaluare

Autentificare


Ochelarii pentru calculator (sau Anti Lumină Albastră) au o tehnologie de filtrare a luminii albastre pe lentilele lor, care filtrează cantitatea excesivă de lumină albastră de pe ecrane. S-a dovedit că acești ochelari reduc tensiunea și oboseala, cresc confortul vizual, îmbunătățesc contrastul culorilor și ajută la concentrare pe parcursul zilei. Ochelarii de protecție pentru calculator au, de asemenea, un efect pozitiv indirect asupra calității somnului noaptea. 

Descoperiți cele mai tari branduri de ochelari pentru calculator:



La Lentiamo puteți obține ochelari de protecție pentru calculator fără dioptrii, Meller, pentru doar 219 Lei. Ochelarii brandului spaniol hip combină filtre excelente de lumină albastră cu rame contemporane și au devenit indispensabili la locurile de muncă moderne.



Noua colecție Ray-Ban Everglasses se mândrește cu lentile filtrante de lumină albastră de ultimă generație, care oferă protecție UV 100%. Combinate cu cele mai legendare rame Ray-Ban precum Aviator sau Wayfarer, Everglasses sunt un accesoriu obligatoriu pentru birou și lucratul de acasă.



În plus, fiecare pereche de ochelari de pe Lentiamo poate fi echipată cu un filtru modern de lumină albastră de către optometriștii noștri. Alegeți dintre zeci de branduri de top care oferă atât ochelari cu dioptrii cât și fără dioptrii!

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii