Autentificare

Cumpărarea lentilelor Online. E simplu, dacă știi ce să faci.

Lentilele de contact pot fi cumpărate online atât din magazinele de încredere cât și din cele necunoscute. Puteți comanda lentile și fără prescripție medicală, atât cosmetice, colorate, cât și pentru corectarea vederii.

Cum să începeți cumpărarea lentilelor online?

Mai întâi de toate, un specialist trebuie consultant. “Am obosit să port ochelari, îmi voi cumpăra niște lentile și soluția pentru acestea de pe Internet și voi reuși cumva să le aplic. Știu dioptriile ochelarilor, iar pe Youtube sunt zeci de filmulețe despre cum să folosești lentilele de contact.” Gândiți la fel? Atunci gândiți greșit! Dacă ați decis să treceți la lentile de contact, trebuie mai întâi să consultați un oftalmolog sau un optometrist. Aveți doar o pereche de ochi și, de obicei, daunele provocate sunt irecuperabile! Dioptriile lentilelor și cele ale ochelarilor s-ar putea să fie diferite!. Doar optometristul poate măsura curbura corneei – informația importantă fără de care nu puteți continua achiziționarea lentilelor nici în cabinete oftalmologice, nici pe Internet.

Ați fost la oftalmolog și aveți o prescripție, ce faceți mai departe? Sunt multe magazine online care vând lentile de contact pe Internet. Țineți minte: nu toate ofertele super ieftine sunt avantajoase, în mod special atunci când plătiți chiar la efectuarea comenzii. Forum-urile online sunt pline de istorioare scrise de oameni care au fost înșelați și își vor banii înapoi. Sfatul nostru: cumpărați lentile de contact doar din magazinele care sunt certificate de către „clienți satisfăcuți“ ce prezintă autenticitatea produselor.

Ce obțineți dacă cumpărați de la noi?

Cadouri și reduceri

Avem în depozit peste 2 milioane de lentile de contact. În ultimul an am oferit 500 000 cadouri. 99,9% din clienții noștri ar recomanda magazinul nostru și prietenilor lor. Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care să cumpărați lentile (și nu doar) pentru prima oară de la noi.

Bonusuri

Vă recompensăm fidelitatea! Primiți puncte bonus cu fiecare comandă, la fiecare cumpărătură. Câștigați 1 punct bonus pentru fiecare 2 RON cheltuiți la noi. Fiecare produs este marcat cu numărul de puncte bonus primite, dacă îl cumpărați. Aceste puncte pot fi schimbate pentru produsele noastre bonus.

Sunt destul de multe motive pentru a plasa o comandă cu noi, ce ziceți? Începeți de aici – Lentiamo.ro.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse