4,8 Evaluare

Autentificare

Luna vederii sănătoase

 

Ochii și vederea sănătoasă sunt vitale pentru viața de zi cu zi. Vă permit să interacționați cu mediul înconjurător, vă asigură siguranța și vă ajută să vă mențineți mintea ageră. Prin urmare, o bună îngrijire a ochilor este esențială pentru sănătatea lor.

 

În calitate de expert pentru ochii dumneavoastră, Lentiamo vă va arăta cât de ușor este să vă construiți o rutină de îngrijire a ochilor care pune pe primul loc bunăstarea acestora.

 

Sărbătoriți Luna vederii sănătoase cu Lentiamo!

 

Ziua Mondială a Vederii din acest an este pe 14 octombrie. Specialiștii noștri oftalmologi au profitat de acest eveniment ca o oportunitate de a crește, pe tot parcursul lunii octombrie, gradul de conștientizare cu privire la importanța unei vederi sănătoase.

 

Descoperiți împreună cu noi ce efecte pot avea asupra ochilor voștri vederea slabă, expunerea la soare și lumina ecranelor. Cunoașteți întreaga gamă de ajutoare vizuale și beneficiați de reducerile noastre avantajoase la ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari pentru protecție calculator și ochelari pentru sport!

 

Care este starea ochilor voștri?

 

Deficiența vizuală netratată se poate agrava în timp. Prin urmare, necesită o corecție completă a vederii.

La Lentiamo, puteți alege dintr-o selecție variată de ochelari de înaltă calitate, din confortul propriei case. Optometriștii noștri pot monta oricărui model lentile cu acoperirea pe care o alegeți.

Găsiți rama preferată, probați-o online și primiți ochelarii personalizați la domiciliu, gratuit și cu o garanție de 30 de zile de returnare a banilor.

Oferta noastră din 5 până în 9 octombrie: 10% reducere la TOȚI ochelarii folosind codul Glasses4u. Nu ratați!

Găsiți ochelarii potriviți

Vederea încețoșată este obositoare și se poate agrava în timp. Pentru a opri deteriorarea vederii, există o varietate de lentile de contact care vă vor oferi corecția vederii de care aveți nevoie fără a fi vizibile.

La Lentiamo, puteți alege dintr-o selecție largă de lentile de contact de înaltă calitate, din confortul propriei case. Fie că preferați lentilele de contact cu purtare zilnică, lunară sau extinsă, lentilele de la brandul popular Lenjoy vă oferă o corecție a vederii eficientă și rentabilă.

Alegeți materialul, conținutul de apă și permeabilitatea la oxigen care se potrivește cel mai bine nevoilor voastre și primiți lentilele în termen de două zile lucrătoare.

Oferta noastră din 11 până în 16 octombrie: 15% reducere la TOATE lentilele de contact de la Lenjoy și 5% reducere la cele mai bine vândute lentile torice și multifocale. Nu ratați!

Găsiți lentilele de contact potrivite

Oboseala ochilor, lipsa de concentrare și insomnia pot fi legate de lumina ecranelor dispozitivelor digitale. Ochelarii pentru protecție calculator filtrează o parte din lumina albastră pentru a vă ușura vederea la locul de muncă și pentru a vă îmbunătăți somnul pe timp de noapte.

La Lentiamo, puteți alege dintr-o selecție variată de ochelari pentru calculator din confortul propriei case. Cumpărați ochelari pentru protecție calculator gata de purtat de la Ray-Ban și Meller, sau montați în rama oricărei alte mărci lentile de înaltă calitate pentru protecție de lumina albastră din producția noastră optică.

Încercați-vă favoriții online și primiți-i la domiciliu gratuit și cu o garanție de 30 de zile de returnare a banilor.

Oferta noastră din 18 până în 24 octombrie: 10% reducere la TOȚI ochelarii de protecție calculator folosind codul Blue4u. Nu ratați!

Găsiți ochelarii de protecție calculator potriviți

Sporturile în aer liber sunt distractive, dar vă pot pune ochii în pericol din cauza expunerii la razele UV, a murdăriei sau a apei. Găsiți o pereche de ochelari de soare sport care să fie potrivită pentru aventurile voastre pe tot parcursul anului!

La Lentiamo, puteți alege dintr-o selecție variată de ochelari de sport din confortul propriei case.

Încercați online ochelari de soare de înaltă calitate de la Oakley, Adidas, Nike, Smith sau multe alte mărci sportive și primiți-i gratuit la domiciliu.

Oferta noastră din 26 octombrie până în 31 octombrie: 10% reducere la TOȚI ochelarii de soare sport folosind codul Shades4u. Nu ratați!

Găsiți ochelarii de soare sport potriviți

 

În fiecare săptămână vă vom informa despre un anumit subiect și vă vom oferi posibilitatea de a cumpăra un ajutor vizual la o reducere mare. Urmăriți calendarul nostru!

 

Consultați ofertele actuale. Dacă nu doriți să le ratați, abonați-vă la newsletter
sau urmăriți-ne pe:

 

I
 1. 4 - 9 octombrie

  10% reducere la ochelari

  codul: Glasses4u

  Săptămâna 1

 2. 11 - 16 octombrie

  15% reducere la lentile Lenjoy

   

  Săptămâna 2

 3. 18 - 24 octombrie

  10% reducere la ochelari pentru protecție calculator

  codul: Blue4u

  Săptămâna 3

 4. 26 - 31 octombrie

  10% reducere la ochelari de soare pentru sport

  codul: Shades4u

  Săptămâna 4

 

Descoperiți Lentiamo

 

*Discountul poate fi aplicat numai articolelelor care nu sunt deja la reducere. Ofertele nu pot fi combinate. Toate ofertele sunt finale.