Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Abonați-vă la newsletter. Este gratuit și primiți un cadou.

5 motive excelente pentru care ar trebui să vă abonați la newsletter-ul nostru

  • Newsletter-ul e gratuit

Oferim abonament la newsletter-ul nostru gratuit. Veți primi noutăți 1 – 2 ori pe lună – trimitem informații despre ofertele curente, reduceri sau produse noi la adresa dvs. de e-mail fără plată.

  • Vă oferim 50 de puncte bonus

Un abonament la newsletter-ul nostru înseamnă un cadou pentru dvs. – 50 de puncte bonus, care pot fi ușor schimbate pe soluții gratuite pentru lentile de contact în programul de bonus.

  • Economisiți bani și timp. Veți primi informații, ca să nu ratați nicio reducere

Reduceri, oferte speciale, reduceri tentante sau prezentarea de noi produse; Veți fi primii care vor afla. Nu e nevoie să căutați oferte speciale în e-shop-ul nostru, vă vom informa noi despre ofertele speciale și valabilitatea lor.

  • Ușor de abonat

Introduceți adresa de e-mail. Doriți să primiți un newsletter personalizat? Introduceți numele și modul de adresare. Ne vom adresa dumneavoastră, dacă doriți, cu D-ul Smith, sau D-șoara Dulceață. Dorința voastră e ordin pentru noi!

  • Ușor de anulat abonamentul

În fiecare newsletter există un link pentru anularea abonamentului. Totuși, ar fi păcat, nu-i așa? Vă rugăm să ne comunicați, “înainte de a anula abonamentul”, ceea ce nu vă convine și noi vom încerca să ne îmbunătățim. Noi vom lua în considerare cu seriozitate orice remarcă.