Autentificare

Ray-Ban Everglasses: Lentile transparente cu un filtru de lumină albastră

Jakub Odcházel, DiS.

Revizuit medical de Jakub Odcházel, DiS., Optician Șef, pe 17. 12. 2020. Scris de Lentiamo

În sfârșit, sunt aici! Noii Ray-Ban Everglasses!

Cea mai performantă colecție de ochelari pentru calculator stabilește noi standarde pe piața de ochelari și se mândrește cu un design elegant și urban, care va satisface stilul personal și gustul individual. Dacă nu aveți nevoie de corectarea vederii, dar doriți să vă protejați ochii, atunci acest produs prefabricat fără dioptrii este potrivit pentru voi!

Oftalmologii, precum și adevărații fani Ray-Ban, adoră noii ochelari datorită filtrului lor avansat de lumină albastră. Vă permit să utilizați zilnic computerul, telefonul mobil sau televizorul fără a vă afecta ochii.

Dar asta nu este tot. Citiți mai multe despre cea mai recentă inovație Ray-Ban pe blogul Lentiamo!

Ray-Ban Everglasses sunt disponibili sub formă de ochelari de protecție calculator, gata de purtat

Modelele Ray-Ban și ramele Ray-Ban au fost întotdeauna atrăgătoare. Întotdeauna la modă, culori puternice și protecție superioară. În plus față de design-urile lor moderne, noii ochelari Everglasses se remarcă datorită protecției lor avansate împotriva luminii albaste.

Așadar, atunci când cumpărați o pereche de lentile transparente cu filtru albastru, primiți o pereche de ochelari de protecție calculator fără dioptrii, cu lentile transparente, care vă protejează de undele de lumină albastră emise de ecranele digitale.

Ray-Ban Everglasses pentru femei

Ochelarii cu filtru de lumină albastră ajută la reducerea oboselii și senzație de arsură a ochilor, reduc la minimum luminozitatea pentru o vedere mai confortabilă și îmbunătățesc contrastul pentru culori mai naturale. Astfel, oferă protecție a ochilor împreună cu un confort vizual optim. Filtrul albastru al ochelarilor Everglasses este conceput pentru a reduce riscul de oboseală a ochilor, minimizând lumina ecranului și iluminarea interioară. Ochelarii de calitate blochează 20% din lumina albastră între 380 și 450 NM (pe baza dovezilor științifice actuale).

Acest lucru permite tuturor adulților și adolescenților care petrec mult timp în fața dispozitivelor digitale să-și protejeze ochii.

Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la timpul lung petrecut în fața laptopului sau a tabletei – Ochelarii Ray-Ban Everglasses sunt singurul accesoriu de care aveți nevoie la serviciu – sau oriunde în apropierea unui ecran digital.

Ray-Ban Everglasses oferă protecție 100% UVA și UVB

Da, ați citit corect. Lentilele transparente cu filtru albastru din colecția Everglasses vă protejează perfect ochii de lumina albastră ȘI de lumina soarelui. Acest lucru se datorează faptului că ochelarii sunt echipați cu un filtru UV excelent în lentile, care este activ non-stop – indiferent dacă vă aflați în soarele aprins sau pur și simplu într-o cameră inundată de lumină.

Ray-Ban Everglasses au lentile minerale și din poliamidă de înaltă calitate

Dar asta nu este tot. Colecția Everglasses nu doar vă protejează de lumina soarelui și de lumina albastră. Unul dintre cele mai mari beneficii ale lor sunt lentilele de înaltă calitate și incredibil de precise, realizate din sticlă minerală și poliamidă. Sunt fără distorsiuni și rezistente la zgârieturi, astfel încât vă puteți baza pe tehnică excelentă și durabilitate.

Toate avantajele lentilelor transparente Ray-Ban dintr-o privire

Lentile transparente Ray-Ban cu garanție filtru blue light

  • protecție pentru calculator care filtrează lumina albastră a ecranelor digitale
  • 100% protecție UVA și UVB
  • și tratament cosmetic ușor
Ray-Ban Everglasses pentru bărbați

Ce mai asteptați? Comandați ochelari Ray-Ban de pe Lentiamo și beneficiați de cea mai convenabilă experiență de cumpărare și prețuri competitive.

Nu pierdeți nici o noutate importantă

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii

    Cele mai bine vândute produse