Autentificare

Cea mai ușoară cale de a găsi ochelari de soare care se potrivesc cu tonul pielii, culoarea părului și a ochilor

Alegerea culorii potrivite pentru lentilele ochelarilor de soare
 

Știm cu toții sentimentul când mergem la magazinul de optică să cumpărăm ochelari de soare noi și eleganți. Noii noștri ochelari de soare ar trebui sa fie la modă, dar să se și potrivească cu ochii nostri, forma feței și culoarea pielii. Zeci de modele ne așteaptă, toate unice și drăguțe. Așa că încercăm cât mai mulți ochelari pentru a găsi MODELUL PERFECT.

Dar ni se potrivesc toți ochelarii pe care îi probăm? Se potrivesc ei oare cu nuanța pielii noastre, culorii ochilor și a părului, sau sunt doar o tendință la modă care nu ni se potrivește?

Economisiți timpul prețios și găsiți noul accesoriu mai bine online, cu ajutorul ghidului nostru de culori! Vă vom arăta ce ochelari de soare vi se potrivesc cel mai bine!
 

1. Ochelari de soare care se potrivesc cu nuanța pielii tale

În primul rând, dorim să vă aflăm nuanța pielii, deoarece acest lucru ne oferă informații despre "culoarea ramei și lentilelor viitorilor ochelari de soare”:/culori-lentile-ochelari.html
 

piele deschisă la culoare si ochelarii de soare

Tonuri reci de piele

Tonurile reci ale pielii pot fi ușor determinate: dacă sunteți rapid ars de soare, aveți ochii albastri, verzi sau gri și aveți vene albastre în loc de verde, tonul pielii este probabil mai degrabă rece decât cald.

Cei mai buni ochelari de soare pentru tonuri reci ale pielii

Dacă aveți un ton rece al pielii, alegeți rame în nuanțe de verde, violet, albastru, roz sau argintiu. În ceea ce priveste lentilele, alegeți albastru, roz și argintiu. Aceste culori se vor potrivi cel mai bine cu pielea bronzată și culoarea ochilor.

 

 

Unii oameni au un amestec de tonuri reci și calde ale pielii. Puteți alege între paletele de culori calde și reci. Dar care sunt cele mai bune culori pentru tonurile calde ale pielii?
 

 

 

Tonul cald al pielii și ochelarii de soare

Tonuri calde ale pielii

Tonurile calde ale pielii se caracterizează prin pielea bronzată, ochii căprui sau negri și vene mai degrabă verzi decât albastre.

Cei mai buni ochelari de soare pentru tonuri calde ale pielii

Dacă aveți un ton cald al pielii, încercați rame în nunațe de roșu, maro, bej, oranj, auriu sau galben. Aceste culori vă vor înfrumuseța pielea. Alegeți culori aprinse sau un maro suculent pentru lentilele ochelarilor. Lentilele se vor potrivi perfect pielii și ochilor tăi dacă alegi culorile din această categorie.

2. Ochelari de soare care se potrivesc cu culoarea părului tău

Nu doar nuanța pielii, ci și culoarea părului joacă un rol important atunci când vine vorba de a găsi ochelari de soare care să completeze stilul. Citiți mai departe pentru a afla care sunt cei mai potriviți pentru voi.
 

Blondul cald și ochelarii de soare

Blond cald

Blondul cald are un subton de miere sau bronz și tinde să se întindă pe partea mai întunecată a spectrului blond. Persoanele cu parul blond cald pot alege dintr-o varietate de culori. Tonurile maronii sunt o alegere excelentă atunci când cumpărați ochelari de soare care să se potrivească bine cu părul blond cald. Persoanele cu părul blond arată minunat și cu modelul Havana.

Blondul rece blond și ochelarii de soare

Blond rece

Căpșună, platină și blondul cenușă au o nunață ușor mai deschisă decât omologul blond cald. Oamenii cu părul blond rece arată superb în culori precum negru, albastru și violet deoarece creează un contrast armonios. . În plus, tonurile roz mai reci merg perfect cu părul blond rece.

Șatenul cald si ochelarii de soare

Șaten cald

Dacă ai tonuri aurii sau roșii în păr, probabil ai părul șaten cald. De aceea, culorile calde, naturale precum: verde, roșu sau auriu ți se potrivesc. În plus, modelul la modă Havana vi se potrivește perfect.

Șatenul rece și ochelarii de soare

Șaten rece

Persoanele brunete cu parul mai închis la culoare au, de obicei, un subton cenușiu în culoarea părului. Ochelarii negri, roz sau albaștri prin urmare, vi se potrivesc bine. Cu toate acestea, tonurile mai reci de maro și bej completează cel mai bine culoarea părului.

Părul roșcat

Părul roșcat și ochelarii de soare

Părul roșcat

Părul roșcat poate avea și el tonuri diferite. Există tonuri de roșu mai reci și tonuri calde portocalii. Cu toate acestea, toate nuanțele de roșu se potrivesc cu rame sau lentile verzi care creează un contrast frumos cu părul.

Părul negru și ochelarii de soare

Părul negru

Dacă aveți părul negru, și aici există două tonuri diferite. Nuantele reci merg perfect cu albastru, în timp ce tonurile mai calde arată uimitor cu maro. În general, negrul arată întotdeauna bine în combinație cu negru sau verde sau roșu și violet.

Părul gri și ochelarii de soare

Părul gri și alb

Părul alb are de asemenea o variantă rece și una caldă. În timp ce părul alb este mai degrabă rece, părul gri aparține tonurilor calde. În general, însă, vă recomandăm ochelari de soare mai ușori și mai colorați pentru toate tonurile. Roșu sau frumosul violet sunt cele mai recomandate nuanțe. Evitați ochelarii de soare maro sau bej deoarece vor diminua farmecul părului vostru alb.
 

3. Ochelari de soare care se potrivesc cu culoarea ochilor

Nu în ultimul rând, am dori să subliniem importanța culorii ochilor atunci când alegeți ochelarii de soare potriviți. Citiți aici ce culori de rame și lentile se potrivesc cel mai bine și lăsați-vă ochii să strălucească ca diamantele!
 

Ochii verzi și ochelarii de soare

Ochii verzi

Dacă ești suficient de norocos să ai frumoșii ochi verzi, poți purta cu ușurință maro și auriu. Dacă căutați ceva extravagant, alegeți roz sau violet ca și culori contrastante.

 

 

Ochii albaștri și ochelarii de soare

Ochii albaștri

Ochii albastri sunt o adevărată atracție și, prin urmare, ar trebui să fie evidențiați în mod optim de culoarea ochelarilor de soare. Ochii albastri se armonizează perfect cu nunațe de albastru și gri, modelele maronii Havana formează un contrast frumos.

Ochii căprui și ochelarii de soare

Ochii căprui

La fel ca culoarea părului tău, ochii tăi de culoare maro profund pot fi, de asemenea, mai reci sau mai calzi în ton. În general, însă, auriu, maro și verde sunt un plus elegant și fermecător pentru ochii căprui.

Citește mai multe

Sfaturi de stil și pentru alegerea ochelarilor de soare potriviți

Cum să aflați care este forma feței

Cum să aflați care este forma feței