Autentificare

Acord pentru prelucrarea datelor cu caracter personal din chestionare

 1. Prin prezenta, acordați consimțământul pentru Lentiamo s.r.o. (denumit în continuare „Controlorul“), cu sediul în Vídeňská 12, 378 33 Nová Bystřice, Republica Cehă, IČ 261 04 784, înregistrată la Curtea Regională České Budějovice, secțiunea C, partea 14226, să proceseze datele dvs. personale pe care le transmiteți în chestionar.
 2. În cazul în care răspundeți în chestionarul conținând o categorie specială de date cu caracter personal, vă dați consimțământul dvs. explicit în conformitate cu articolul 9 alin. 2 a) din Regulament.
 3. Datele personale furnizate în răspunsurile din chestionar pot fi prelucrate în baza acordului dvs. și pentru a oferi Controlorului informații care vor fi utilizate pentru a îmbunătăți serviciile oferite clienților. Aceste date vor fi păstrate timp de 5 ani.
 4. Acordați consimțământul dvs. explicit pentru prelucrarea menționată mai sus. Furnizarea acestor date personale este voluntară.
 5. Acest acord poate fi reziliat prin trimiterea unei scrisori prin poștă sau prin contactarea companiei prin e-mail.
 6. Datele personale sunt prelucrate de către Controlor. Cu toate acestea, datele personale pot fi procesate și în viitor de către alți furnizori de software, servicii și aplicații, care în prezent nu sunt utilizate de companie.
 7. Rețineți că, în conformitate cu Regulamentul, aveți dreptul să:
  • Ne solicitați ce fel de date personale procesăm,
  • Solicitați explicații privind prelucrarea datelor cu caracter personal,
  • Solicitați accesul la date și să ne cereți să actualizăm sau să corectăm datele,
  • Solicitați ștergerea datelor,
  • Contactați-ne sau adresați-vă Biroului pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal în cazul în care aveți îndoieli cu privire la respectarea legilor privind protecția datelor cu caracter personal.