Puteți comanda și la telefon: 0800 400 156

Retailer European 15 țări din Europa

Autentificare

Xiloial mono 20 × 0.5 ml

Nu mai vindem acest produs.

O alegere clară pentru lentile de contact

Pentru că avem avantaje unice.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pe cadouri gratuite.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 0,5 milioane de clienți în 15 țări europene.

Xiloial mono 20 x 0.5 ml opinii: 60 %bazate pe 4 opinii

Arătați doar opinii cu comentarii

Detalii Xiloial mono 20 x 0.5 ml

Xiloial mono 20 × 0.5 ml este o soluție oftalmică, ce conține substanțe protectoare și de stabilizare: hialuronat de sodiu, care acționează ca un agent lubrifiant care protejează mucoasa, și TSP, care are un rol protector și de balansare. Hialorunatul de sodiu este o substanță folosită pentru soluțiile muco-mimetice, cu proprietăți lubrifiante excelente. TSP este o substanță naturală extrasă din semințe de tamarind (Tamarindus Indica). Acesta ajută la protejarea suprafeței corneei și conjunctivei. TSP face o suprafață protectoare care ajută la restaurarea balanței naturale a suprafețelor lacrimale și oculare. Xiloial mono ophthalmic solution este folosit la protejarea ochilor și ajută la calmarea ochilor pe o durată îndelungată, în special in cazul bolilor lacrimale și a celor ale suprafeței oculare, cauzate de intervenții chirurgicale, catar, conjunctivită, folosirea lentilelor de contact, expunerea la lumina calculatorului sau la vânt. După ce aplicați soluția, așteptați 10 – 15 minute înainte de a administra alte medicamente oftalmice. Produsul nu conține conservanți. Pachetul conține 20 de flacoane.

Parametri

Aplicabile pe lentile:  Nu
Colet:  Ampule
Volum:  10 ml
Greutate: 75 g
Producător: Farmigea SpA
Categorie: Picături oftalmice
Conservanți: Nu

Întrebări (2x)

Opinii despre Xiloial mono 20 × 0.5 ml Adăugați o întrebare

 • Alexandru-Mihai Gurau
  în urmă cu 11 luni

  Buna ziua,

  Tineti aplicatorul cu varful in jos in cealalta mana si apropiati-l cat mai mult de ochi. Uitandu-va in sus, apasati usor pe recipientul in care se afla picaturile de ochi, astfel incat sa se scurga doar cate un strop sub pleoapa inferioara, deci direct pe globul ocular. Indepartati degetul aratator de la ochi si inchideti ochii timp de 1–2 minute, lasand capul in jos, ca si cum ati privi spre podea. Nu clipiti si nu strangeti pleoapele.

  Daca purtati lentile de contact, este important sa le inlaturati inainte de folosirea picaturilor pentru ochi, deoarece ar putea interfera cu absorbtia corecta a medicamentului. Cititi cu atentie instructiunile de folosire si apelati la sfatul medicului daca aveti anumite nelamuriri despre utilizarea corecta a picaturilor de ochi.

  Cu stima, Alex Gurau

  Răspundeți
 • MANOLESCU DANIEL
  în urmă cu 11 luni

  INTREBARE: SE APLICA DIRECT PE GLOBUL OCULAR ? SAU, SE APLICA PE PLEOAPA...

  Răspundeți

Postați o întrebare sau un comentariu: Xiloial mono 20 × 0.5 ml

*Câmpuri obligatorii

Făcute de clienții noștri

Din 127 opinii 98 % sunt pozitive.

Promptitudine și prețuri excelente
Very fast delivery. Great products. Great customer care.
Fast delivery. It's surprising that you have available in stock some 'special' lenses, rather than the usual ones.

Nu scăpați știrile din lumea
lentilelor fericite!

În conformitate cu legea privind înregistrarea vânzarilor, comerciantul este obligat să emită și să ofere chitanțe pentru toți clienții. De asemenea, este obligatoriu ca vânzătorul să-și înregistreze vânzarea cu administratorul fiscal fără nici o întârziere, în termen de 48 de ore, în cazul unei defecțiuni tehnice.