Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

5 tendințe ochelari pentru bărbați în 2021

Tendințe ochelari pentru bărbați

Căutați o nouă pereche de ochelari, dar nu aveți nici o idee despre ce formă sau tip de ramă vi se potrivește cel mai bine? Tendințele noastre de ochelari pentru bărbați din 2021 sunt aici pentru a vă ghida!

Care sunt noile tendințe de ochelari pentru bărbați în 2021?

Alegerea ramei potrivite pentru ochelari este o sarcină importantă. Ochelarii ar trebui nu doar să se potrivească formei feței tale, ci să devină și accesoriul care se potrivește cu fiecare ocazie și ținută, de la îmbrăcăminte sport la costume.

Când vine vorba despre ochelari pentru bărbați, există atât de multe branduri, rame și materiale dintre care puteți alege. Curioși ce ochelari pentru bărbați vor fi în tendințe în 2021? Citiți mai departe.

 1. Alegerea sporti, dar sofisticată: ochelari cu semi ramă

  Fie că alegeți tortoiseshell, brown, tmaro, acetat transparent sau negru, ochelarii semi ramă sunt una dintre tendințele incontestabile de ochelari în 2021. Ele sunt deosebiți, dar timerești, perfecți pentru orice ocazie și pentru orice vârstă. Alegeți dintre modelele clasice, inspirate de modele iconice de epocă, sau dintre cele moderne, care sunt ușoare și simple.

  Ochelari cu semi-ramă stil vintage

  Ochelari cu semi-ramă, cu un aspect modern

 2. Trend alert: Îndrăzneț și pătrat

  Dacă aveți o față rotundă sau o ovală, nu ratați aceste rame groase pătrate. Puteți alege între ochelari de vedere pătrați din metal sau plastic care vă amintesc de ochelarii de soare iconici Wayfarer concepuți de Ray-Ban. Și, nu în ultimul rând, ochelarii groși sunt, de asemenea, robusti și rezistenți. Această caracteristică îi face o alegere bună pentru cei care practică sporturi cu impact redus.

  Nu ești un fan al ramelor negre? Nu îți faceți griji, în cadrul selecției noastre variate de ochelari cu ramă pătrată pentru bărbați veți găsi o mulțime de alte culori.
 3. Aviator ca ochelari de vedere

  Toată lumea știe inconfundabilii ochelari de vedere pilot. Cu forma lor unică de picătură de apă, ochelarii aviator sunt mereu la modă atunci când vine vorba de ochelarii de soare. În 2021, toți sunt disponibili și ca ochelari de vedere, în special în nuanța de auriu. În plus, la Lentiamo puteți găsi ochelari și fără dioptrii, cu un filtru de lumină albastră care vă protejează ochii de efectele negative ale ecranelor digitale. Dacă nu este nevoie să vă corectați vederea, dar petreceți mult timp în fața dispozitivelor digitale, aruncați o privire asupra ofertei noastre pentru ochelari calculator!

 4. Vintage: Totul despre modele și forme

  Modelele retro, culorile contrastante și ramele în două tonuri, cu o senzație vintage, sunt o altă tendință importantă în moda ochelarilor din 2021. Alegeți forma care se potrivește cel mai bine preferințelor și formei feței. Acești ochelari stilați sunt cu toții câștigători!

 5. Original și edgy: formele geometrice

  Ramele geometrice supradimensionate, în special cele octogonale și hexagonale, alcătuiesc cea mai recentă tendință din lumea ochelarilor. Cea mai bună parte este că arată frumos pe orice formă a feței! Dacă doriți ceva nou și original, ar putea fi exact ceea ce căutați.Găsiți o pereche nouă de ochelari cu doar câteva clicuri și îi veți acasă fără costuri de livrare.
Cumpărați ochelari pentru bărbați →