Retailer European 15 țări din Europa

Autentificare

Gratuit: Până la 23 mai! Un suport special pentru călătorie, atunci când sunteți în deplasare și multe altele!

Dragi Lentiamici,

La prima vedere, ar putea părea ca “alte cadouri pentru călătorii”. Dar, dacă veți citi în continuare veți afla că este ceva care vă va proteja ochii în momentele în care s-ar putea să nu realizați că este necesar – într-o piscină, în sală de gimnastică sau la serviciu. Veți alege un suport sau picături pentru ochi? Sau preferați de fapt un cadou doar pentru călătorii – o etichetă pentru bagaje? Voi alegeți, oferta este valabilă până la 23.

Cadouri gratis. Alegerea este a ta:
  • Max OptiFresh 30 ml picături pentru ochi – eficiente și fiabile pentru toate tipurile de lentile de contact; pachet pentru întreaga familie.
  • Suport antibacterian – va înlocui cu succes un suport obișnuit atunci când condițiile de igienă bune ar putea fi o problemă.
  • Etichetă pentru bagaje – design interesant și o curea puternică. De ce să nu fiți diferit când călătoriți?

Ați ales? Adăugați cadoul în coșul dvs. de cumpărături

Oferta este valabilă până la data de 23 mai și se aplică următoarele: numai un singur cadou pe client. Chiar dacă sunt făcute mai multe comenzi, suportul, picăturile de ochi sau eticheta pentru bagaje vor fi adăugate numai la prima achiziție. Cumpărături plăcute! Vă mulțumim tare mult că ne-ați ales.

Cu drag și stimă, Echipa Lentiamo Oferta este valabilă până la data de 23 mai și se aplică următoarele: numai un singur cadou pe client. Chiar dacă sunt făcute mai multe comenzi, suportul, picăturile de ochi sau eticheta pentru bagaje vor fi adăugate numai la prima achiziție. Cumpărături

Comentarii

Nici o întrebare

*Câmpuri obligatorii

Nu scăpați știrile din lumea lentilelor fericite!