Retailer European 15 țări din Europa

Autentificare

[Ofertă specială] Soluție gratuită pentru toate lentilele de contact lunare și pentru două săptămâni. Numai până pe 24 Ianuarie!

Dragi clienți Lentiamo,

Putem avea oferte speciale și după Anul Nou. Până pe 24 Ianuarie, vom adăuga gratuit o soluție Solunate Multi-Purpose de 50 ml, introdusă în toamna anului 2018, la orice comandă de lentile de contact lunare și pentru două săptămâni.

Ce lentile de contact cu o soluție gratuită veți alege?
 • Lunare – în prezent, lentilele utilizate cel mai frecvent pentru uzul zilnic.
 • Pentru două săptămâni – lentile cu o perioadă de înlocuire mai scurtă. Pentru ochi mai sensibili, călătorii sau sport.

Alegeți pentru ce lentile veți obține soluția gratuită
Oferta specială durează până pe 24 Ianuarie. Vom adăuga soluția Solunate Multi-Purpose la fiecare comandă de lentile de contact lunare sau bi-săptămânale, atunci când faceți click pe butonul de pe banner.

Comentarii Adăugați o întrebare

 • Boata C.

  buna ziua ,sunt boata ana cristina ,am comandat lentile PURE VISION 320 parca .....si spre surprinderea mea nici o solutie .....nimic....desi era specificat,Pacat !!!!

  Răspundeți
  • Cristiana Chirita Lentiamo.ro

   Buna ziua,

   Va rog sa imi scrieti pe info@lentiamo.ro si sa imi spuneti exact care este problema. Va gasesc in sistem cu o ultima comanda in 2017 iar oferta in dreptul careia imi scrieti a expirat in 24.01.2019.

   ​Multumesc,

   Răspundeți

*Câmpuri obligatorii