Retailer European 15 țări din Europa

Autentificare

În avans și gratuit: sfaturi de primăvară pentru purtătorii lentilelor de contact! Doar până pe 12 Martie!

Dragi clienți Lentiamo,

Soluție reconfortantă, picături pentru ochi, comprese oculare pentru cearcăne. Primăvara poate fi încă departe, dar de ce să nu te pregătești încă de acum? Cu “darurile noastre pentru primăvară” pe care le poți adăuga gratuit la cumpărături.

Alegeți-vă cadoul de primăvară și adăugați-l gratuit la cumpărături
  • Zero-Seven Refreshing 80 ml cu suport – până și lentilele de contact au nevoie de “reîmprospătare”. De ce să nu încercați această soluție?
  • Max OptiFresh 10 ml – lacrimi artificiale într-un pachet care încape chiar și în cel mai mic buzunar, ca cel din echipamentul tău sportiv. Vă va fi întotdeauna la îndemână atunci când aveți nevoie de ea.
  • Eyeye (2 bucăți) –indiferent de modul în care vă afectează oboseala de primăvară, veți scăpa de acele cercuri întunecate sub ochi cu aceste comprese oculare cu extract de castravete și vitamine.
Am făcut alegerea și o voi adăuga produsul ales în coșul de cumpărături

Oferta se încheie la data de 12 Martie și avem un singur cadou pe client: în cazul în care se plasează mai multe comenzi, vom adăuga soluția, picăturile pentru ochi sau compresele oculare numai pentru prima dvs. achiziție.

Comentarii

Nici o întrebare

*Câmpuri obligatorii

Nu scăpați știrile din lumea lentilelor fericite!