Retailer European 15 țări din Europa

Autentificare

Gratuit până pe 19 ianuarie: Soluție, picături oftalmice sau comprese oculare Eyeye. Alegerea este doar a voastră!

Salut.

Să urăm bun venit unui An Nou luminos,v-am pregătit una dintre ofertele noastre favorite – Selectați-vă cadoul! Care selecția? Trei dintre cele mai populare cadouri de anul trecut!

Pe care îl veți alege? Faceți clic pe banner!
  • ReNu MultiPlus (60 ml) soluție – la îndemână pentru călătorii, păstrați-l în dulapul de la sală sau pe birou. O soluție universală și multifuncțională, vine și cu suport. Economisiți 18,00 lei.
  • Max OptiFresh picături oftalmice (30 ml) – eficiente și de lungă durată. În plus, acestea nu conțin conservanți și ameliorează alergiile. Economisiți 35,00 lei.
  • Eyeye comprese oculare – calmează rapid ochii obosiți și pleoapele umflate. Pur și simplu aplicați compresa pe pleoapă și extractele de castravete cu mușetel va avea grijă de toate cele rele. Economisiți 4,00 lei.

Ați ales deja? Adăugți cadoul

Choose a gift
Woman Solution Eye drops Qcase

Aceasta ofertă se încheie pe 19 ianuarie și, ca de obicei – un client = un cadou. Chiar dacă veți comanda de mai multe ori, unul dintre cadouri – soluția, picăturile sau compresele, va fi adăugat doar la prima comandă. Faceți clic pe banner-ul din newsletter pentru a vedea cadoul gratuit adăugat în coșul dumneavoastră.

Comentarii

Nici o întrebare

*Câmpuri obligatorii

Nu scăpați știrile din lumea lentilelor fericite!