Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Ray-Ban Everglasses

Rame iconice
Lentile non-dioptrice
Protecție împotriva luminii albastre
Se afișează 8 din 8 produse

Ray-Ban Everglasses

Never without a pair. Acesta este motto-ul noilor Ray-Ban Everglasses, colecția de ochelari de protecție pentru calculator, de ultimă generație, a acestui brand. Acesta demonstrează că o pereche de ochelari este suficientă pentru a vă proteja de expunerea la lumină, indiferent de ce fel de lumină este. Puteți sta în fața computerului, într-o cameră puternic luminată sau la soare - Ray-Ban Everglasses vă protejează de lumina albastră, iluminatul interior și lumina soarelui.

Ce rame sunt disponibile în colecția Ray-Ban Everglasses?

Să începem cu designul noii colecții de ochelari. Creatorii Ray-Ban Everglasses au rămas fideli stilurilor lor atunci când au creat colecția de ochelari de protecție pentru calculator. Au selectat cele mai populare și mai bune rame ale brandului și le-au echipat cu filtre de lumină albastră și UV. Asta înseamnă că, de acum înainte, puteți cumpăra cele mai iconice rame precum legendarul Ray-Ban Wayfarer, Clubmaster și Aviator ca parte a colecției Everglasses.

Ray-Ban Everglasses sunt echipați cu un filtru de lumină albastră?

Cu siguranță! Acești ochelari Ray-Ban și lentilele lor transparente cu filtru de lumină albastră, sunt ochelari avansați de protecție pentru calculator care vă protejează de razele dăunătoare emise de către ecranele digitale. Motivul pentru care ochii au nevoie de ochelari pentru calculator este utilizarea zilnică a computerelor, telefoanelor mobile, tabletelor și televizoarelor, care pot pune multă presiune asupra ochilor.

Everglasses sunt, prin urmare, concepuți pentru a bloca 20% din lumina albastră între 380 și 450 NM. Acest lucru permite ochelarilor fără dioptrii, gata de purtat, să vă protejeze ochii de tensiunea digitală a ochilor, de oboseală și de durerile de cap. Lentilele lor filtrante de lumină albastră ajută la reducerea oboselii și arsurilor oculare, reduc la minimum luminozitatea și îmbunătățesc contrastul. Când sunt purtate noaptea, lentilele cu filtru lumină albastră de la Ray-Ban pot preveni chiar și dificultățile de somn.

Lăsați-vă ochii să beneficieze de protecție împreună cu un confort vizual optim.

Oferă ochelarii Ray-Ban Everglasses protecție UV?

Colecția Everglasses nu numai că are un filtru modern de lumină albastră. Trebuie menționată și protecția sa UV modernă. Oferă protecție solară 100% non-stop și, prin urmare, este accesoriul ideal pentru întreaga zi.

Convingeți-vă singuri - purtați un model Ray-Ban Everglasses la birou sau când lucrați de acasă, precum și pentru sport și plajă și experimentați o viziune excelentă și un confort ocular ridicat.

Ce materiale sunt utilizate pentru Ray-Ban Everglasses?

Lentilele transparente Ray-Ban sunt fabricate din materiale de înaltă calitate. Acestea asigură durabilitate ridicată, rezistență și funcționalitate maximă. Când comandați o pereche de ochelari de protecție pentru calculator din colecția Ray-Ban Everglasses, veți primi în plus un toc premium și o lavetă de curățare a ochelarilor - totul fără costuri de transport, așa cum se cuvine la Lentiamo.

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 16 țări europene.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Produse originale

Vindem doar produse originale de la companii precum Alcon, Johnson & Johnson, Bausch and Lomb, sau CooperVision

1 135 402 de lentile de contact în stoc

Avem mai mult de 1 milion de perechi de lentile de contact care pot fi trimise imediat

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pe cadouri gratuite.

Livrare gratuită peste 199 RON

Când comanda dvs. este mai mică, puteți beneficia de serviciile de curierat la doar 10 lei.

O firmă serioasă!
Wery good.
Great customer service, prompt delivery