10% reducere la ochelari de soare Gucci, Prada și Prada Linea Rossa

Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Ochelari protecție calculator Meller pentru echipa voastră

ochelari protecție calculator Meller Blue

Căutați un cadou de Crăciun cu adevărat valoros pentru echipa voastră? Atunci optați pentru un accesoriu care va îmbunătăți cu adevărat ziua de lucru a angajaților voștri: ochelari pentru protecție calculator care filtrează lumina albastră emisă de ecranele digitale.

Vă gândiți acum, de ce personalul meu are nevoie de protecție împotriva luminii albastre? Lăsați experții de la Lentiamo să vă răspundă.

Cu o medie de 8 ore pe zi petrecute în fața unui ecran, echipa vostră este expusă la lumina albastră pe o perioadă lungă de timp. Acest lucru poate duce la suprasolicitarea ochilor, oboseală și insomnie. Ochelarii pentru protecție calculator de la Meller ajută la neutralizarea luminii albastre și astfel previn oboseala ochilor, reduc luminozitatea pentru o vedere mai confortabilă și oferă un contrast mai bun pentru a vedea culori mai naturale.

Comandați 10 perechi de ochelari protecție calculator Meller și primiți 1 gratis!

Lentiamo vă oferă șansa festivă de a cumpăra ochelari pentru protecție calculator la modă pentru colegii voștri la cel mai bun preț. Cumpărați minim 10 perechi de ochelari pentru protecție calculator de la Meller și primiți 1 pereche gratuită.

Răsfățați-vă ochii voștri și ai angajaților cu un cadou!


Activează oferta de Crăciun

Dacă doriți să profitați de această ofertă unică, adăugați 10 (sau mai multe) perechi de ochelari pentru protecție calculator Meller în coșul de cumpărături și finalizați comanda. Perechea gratuită de ochelari va fi apoi adăugată automat la achiziția dvs. și vă va fi livrată împreună cu ceilalți ochelari comandați.