Bucurați-vă de livrare gratuită până pe 28 mai - se aplică tuturor comenzilor de lentile de contact și/ sau ochelari de soare!

Retailer European 16 țări din Europa

Autentificare

Nou în stoc: Lenjoy 1 Day Comfort. Lentile de contact zilnice alese de dvs.

Dragi clienți Lentiamo,

“Când port lentilele zilnice Lenjoy, mă simt mai bine decât atunci când port lentilele obișnuite”.

Înainte de a începe să oferim aceste noi lentile de contact din Marea Britanie în magazinul nostru online, le-am testat pe sute de clienți – și majoritatea le-au evaluat ca fiind unele dintre cele mai bune pe care le-au purtat vreodată. Încercați-le și aflați dacă sunt cele mai bune lentile zilnice și pentru voi.Avantajele de care vă veți bucura purtând lentilele Lenjoy 1 Day Comfort:
  • Un ușor înlocuitor pentru cinci branduri cunoscute de lentile de contact – precum 1-DAY Acuvue Moist, Biotrue ONEday și SofLens Daily Disposable. Fără a avea nevoie de o nouă prescripție.
  • Tehnologie unică nouă pentru o vedere mai clară în condiții de lumină slabă – în timp ce conduceți seara, lucrați la computer sau desfășurați activități sportive care necesită concentrare rapidă.
  • Ofertă specială pachet de test – Cu oferta noastră veți plăti doar 33% din prețul inițial al unui pachet de 10 lentile.

Voi incerca noile Lenjoy 1 Day Comfort pentru 10 zile la un pret special


 

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii