Reducere de vară pentru ochelarii de soare! Până la 40%!

Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Modele de ochelari de soare atemporali

Ochelari atemporali


Odată ce găsiți cea mai bună pereche care se potrivește cu forma feței, doriți să vă asigurați că îi purtați oricând aveți nevoie de ei. De aceea, sfatul nostru este să cumpărați unul din multele modele clasice care nu se vor demoda niciodată:


Ray-Ban Aviator Large Metal RB3025 L0205 58

Ochelari de soare Pilot

Ochelarii de soare Aviator, cunoscuți și sub denumirea de ochelari de soare Pilot, au fost concepuți inițial pentru ca piloții să-și protejeze ochii în timpul zborului, de aici și numele de aviator. Astăzi, ochelarii de soare pilot sunt un accesoriu indispensabil în dulapul tuturor. Pentru anul 2019, tendința continuă să fie puternică, atât pe piste, cât și pentru comercianții de modă.

Verifică acești ochelari de soare Pilot

Ray-Ban Wayfarer RB2140 901 54

Wayfarers

Ochelarii de soare Wayfarer, creați de Raymond Stegeman, designer Ray-Ban în 1952, au fost una dintre cele mai populare rame de ochelari de soare de atunci. Ei au fost purtați de toată lumea, de la celebrități la politicieni. Succesul lui Wayfarer poate fi atribuit designului său: bara superioară naturală și marginile ușor curbate sunt în același timp versatile cât și foarte moderne.

Caută ochelarii Wayfarer

Meller Kubu Tigris Olive

Ochelari de soare cu ramă rotundă

Trăsătura lor caracteristică o reprezintă lentilele rotunde, ramele metalice retro și materialele colorate.Ochelarii de soare rotunzi sunt la fel de lați și înalți și îndulcesc fețele ascuțite, prin formele perfect circulare care aduc un aspect vintage.

Aruncă o privire la colecția Meller Kubu

Prada Linea Rossa Lifestyle 0PS 01TS 288255 56

Ochelari de soare dreptunghiulari

Ochelarii de soare cu formă dreptunghiulară au lentile late, dreptunghiulare, unele cu colțuri unghiulare, alții cu margini mult mai rotunjite. Ochelarii de soare dreptunghiulari sunt o alegere excelentă pentru aproape fiecare față, în special pentru fețe ovale, rotunde sau în formă de inimă. Puteți găsi aceste rame versatile în orice material și culoare.

Iată ochelarii dreptunghiulari.

Vogue 0VO 4085S 848/13 50

Teashades

Teashades, cunoscuți și sub denumirea de „ochelarii lui John Lennon“, au fost un tip de ochelari de soare din sticlă de artă psihedelică care erau adesea purtați, din motive pur estetice, de către membrii contraculturii anilor 1960. Astăzi aceste rame fără vârstă reprezintă un accesoriu necesar pentru toți cei care iubesc vibrația vintage și nu doresc să renunțe la o protecție UV ridicată.

Comandați-vă perechea de ochelari Vogue OVOsNu puteți da greș cu oricare dintre acești ochelari, indiferent cu ce vor veni designerii pentru sezonul următor. Asigurați-vă doar că îi alegeți pe cei care se potrivesc formei feței!


Citiți mai multe

Sfaturi de stil pentru alegerea ochelarilor de soare