Retailer European 15 țări din Europa

Autentificare

LentiamoAwards 2018: Câștigătorii concursului nostru

Dragi clienți Lentiamo,

După cum probabil ați observat, am organizat un concurs de machiaj pentru Halloween 2018! Concursul a avut două runde. În prima rundă, oricine a putut participa creând orice tip de machiaj și să se alăture concursului prin simpla încărcare a măștii/ machiajului în contul public de Instagram. Aici puteți găsi toate înscierile minunate pe Instagram!

Apoi am selectat TOP 10+1 câștigători care au intat în runda a 2-a. Participanții noștri au putut crea un alt machiaj cu lentile colorate/ crazy. Începând cu 9 Octombrie 2018, mii de oameni au putut să-și voteze favoritul. Selecția celor 3 câștigători a fost făcută în funcție de numărul de voturi primite până la data de 31 Octombrie 2018.

Și acum … am dori să vă prezentăm cei 3 câștigători din concursul nostru LentiamoAwards 2018 și să le transmitem cele mai calduroase felicitări:

Locul 1 @chaokomaker din Spania

Locul al 2-lea @mirellamareva din Bulgaria

Locul al 3-lea @denuuusik din Slovacia

Un mare mulțumesc tuturor pentru participare, pentru voturile și ajutorul pe care l-ați oferit pentru a face acest concurs atât de reușit! Rămâneți aproape noului nostru concurs anul viitor!

Lentiamo Awards Winners

Comentarii

Nici o întrebare

*Câmpuri obligatorii

Nu scăpați știrile din lumea lentilelor fericite!