Retailer European 17 țări din Europa

Autentificare

Lenjoy Monthly Day & Night (6 lentile) + ReNu MultiPlus ® Multi-Purpose 360 ml cu suport lentile

> Lentile de contact > Lunare > Bausch & Lomb > Lenjoy

în stoc > 800 buc.
Felicitări! Câștigați 75 puncte bonus dacă veți cumpăra acest produs!

150,90 Lei

Alegeți parametrii Ajutor

Expediere 26. 1.

+ selectați parametrii pentru al doilea ochi

 • Livrare gratuită oriunde în Romania pentru comenzi mai mari de 199Lei
 • Livrare prin FAN Courier-10 Lei (+2 Lei pentru plata Ramburs)
 • Livrare prin Cargus-12 Lei (+2 Lei pentru plata Ramburs)

O alegere clară

Pentru că avem avantaje unice.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pe cadouri gratuite.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 800.000 de clienți în 15 țări europene.

Detalii Lenjoy Monthly Day & Night (6 lentile) + ReNu MultiPlus ® Multi-Purpose 360 ml cu suport lentile

Vă oferim un pachet economic pentru lentile de contact lunare Lenjoy Monthly Day & Night cu ReNu MultiPlus 360 ml.

Lentilele Lenjoy Monthly Day & Night sunt len­tile de contact lunare concepute pentru corectarea miopiei și hipermetropiei. Sunt fabricate în SUA cu tehnologie de ultimă generație. În afară de materialul silicon-hidrogel, aceste lentile oferă o manevrare ușoară, posibilitatea unei putrări extins

Nous offrons un pack économique pour les lentilles mensuelles Lenjoy Monthly Day & Night avec la solution ReNu MutliPlus 360ml.

Lenjoy Monthly Day & Night sont des lentilles de contact mensuelles conçues pour la correction de la myopie et de l'hypermétropie. Elles sont fabriquées aux États-Unis avec une technologie de pointe. Outre leur matériau silicone hydrogel, ces lentilles offrent une manipulation facile, la possibilité d'un port prolongé, une excellente transmission de l'oxygène et un confort de port extraordinaire. Le rapport qualité/prix optimal fait des lentilles Lenjoy Monthly Day & Night un choix très apprécié.

Quels sont les principaux avantages des lentilles de contact Lenjoy Monthly Day & Night?

 • Les lentilles de contact Lenjoy Monthly Day & Night sont conçues pour réduire les halos et les éblouissements tout en offrant des performances visuelles étonnantes et un grand confort de port.
 • Le matériau Lenjoy Monthly Day & Night est actuellement le matériau le plus sain disponible pour la production de lentilles de contact. C'est parce qu'il contient du silicone-hydrogel. Ce matériau unique permet aux yeux de respirer et de préserver un aspect totalement naturel. Vous pouvez donc profiter d'un confort durable toute la journée et toute la nuit, pendant toute la durée de vie de la lentille.
 • Lenjoy Monthly Day & Night est l'une des lentilles de contact les plus fines disponibles sur le marché, qui permet une vision nette et claire même dans des conditions de faible luminosité. Le design fin de la lentille procure une sensation naturelle, tout en garantissant une manipulation aisée de la lentille. Avec leur bord fin et arrondi, les Lenjoy Monthly Day & Night permettent une interaction fluide entre la lentille et la paupière, assurant un ajustement confortable tout au long de la journée.
 • La technologie ComfortMoist hydrate abondamment la surface de la lentille, offre un confort exceptionnel lors de l'insertion et assure un confort de port tout au long de la journée.
 • Un niveau élevé de transmissibilité de l'oxygène permet un port continu jusqu'à 30 jours et 29 nuits. Cependant, consultez toujours votre spécialiste pour connaître les possibilités de port continu.

Les lentilles de contact Lenjoy Monthly Day & Night sont une alternative recommandée pour:

 • Frequency 55 Aspheric,
 • Extreme H2O 54,
 • Extreme H2O 59 Thin,
 • Extreme H2O 59 Xtra,
 • Zeiss Contact Day 30 Spheric.

La solution multifonctions Renu MultiPlus de Bausch & Lomb convient à l'entretien de tous types de lentilles souples. Cette solution polyvalente nettoie, désinfecte, hydrate et élimine les dépôts accumulés sur la lentille. Le poloxamine, lui, élimine les résidus de tissus cellulaires. Elle est composée d'acide borique, qui régule le pH sur la lentille de contact.

e, o transmisie excelentă a oxigenului și un confort extraordinar la purtare. Raportul optim calitate-preț face ca lentilele Lenjoy Monthly Day & Night să fie o alegere foarte populară.

Care sunt principalele beneficii ale lentilelor de contact Lenjoy Monthly Day & Night?

 • Lentilele de contact Lenjoy Monthly Day & Night sunt concepute pentru a reduce halourile și strălucirea și, în același timp, oferă o performanță vizuală uimitoare și un confort ridicat la purtare.
 • Materialul lentilelor Lenjoy Monthly Day & Night este în prezent cel mai sănătos material disponibil pentru producerea lentilelor de contact. Asta pentru că el conține silicon-hidrogel. Acest material unic lasă ochii să respire și să mențină un aspect complet natural. Astfel, vă puteți bucura de un confort de lungă durată toată ziua și toată noaptea, pe toată durata de viață a lentilei.
 • Lenjoy Monthly Day & Night sunt unele dintre cele mai subțiri lentile de contact disponibile pe piață, care permit o vedere clară chiar și în condiții de lumină slabă. Designul subțire al lentilei oferă o senzație naturală, în timp ce manevrarea ușoară este garantată. Cu marginea lor subțire rotunjită, Lenjoy Monthly Day & Night permit o inte­racțiune lină între lentilă și pleoapă, asigurând o potrivire confortabilă pe tot parcursul zilei.
 • Tehnologia ComfortMoist hidratează suprafața lentilei, oferă un confort remarcabil la aplicare și susține confortul la purtare pe tot parcursul zilei.
 • Un nivel ridicat de transmisibilitate a oxigenului permite o uzură continuă până la 30 de zile și 29 de nopți. Cu toate acestea, consultați întotdeauna posibilitatea purtării continue cu opticianul.

Lentilele de contact Lenjoy Monthly Day & Night pot fi o alternativă recomandată pentru:

 • Frequency 55 Aspheric, 
 • Extreme H2O 54 %,
 • Extreme H2O 59 % Thin,
 • Extreme H2O 59 % Xtra,
 • Zeiss Contact Day 30 Spheric.

ReNu MultiPlus® de la Bausch & Lomb® este o soluție cu multiple întrebuințări pentru îngrijirea completă a tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Această soluție curăță, clătește, dezinfectează și hidratează lentilele, elimină proteinele si lipidele din lacrimi. ReNu omoară microbii în doar 4 ore și ajută astfel la menținerea confortului lentilelor cât și la păstrarea sănătății ohilor dvs.

Precauții: Acest produs este recomandat pentru îngrijirea lentilelor de contact hidrofile urmărind instrucțiunile de folosire. În cazul în care apare orice disconfort, opriți imediat utilizarea acestui produs. Dacă disconfortul persistă, contactați imediat doctorul dvs. oftalmolog. În cazul în care sunteți alergic oricărui ingredient din acest produs, NU FOLOSIȚI. Soluția conține acid boric pentru o bună echilibrare a pH-ului cât și poloxamină (Hydranate®), care îndepărtează resturile de țesuturi celulare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Soluția vine împreună cu un suport clasic pentru lentile de contact.

Parametri

Lentile de contact în cutie:  6
Indicator față-spate:  Da
Material:  Balafilcon A
Purtare extinsă:  Da
Conținut de apă:  36 %
Transmisibilitatea oxigenului:  130 Dk/t
Silicon-hidrogel:  Da
Filtru UV:  Nu
Nuanţă ușor de manevrat:  Nu
Diametru:  14.0
Dioptrii:  de la -12.0 pâna la +6.0
Rază de curbură:  8.6
Grosimea centrului:  0.07 mm
Greutate: 511 g
Producător:
Categorie:Lentile lunare
Lentile cu uz continuu
Lentile din silicon-hidrogel
Pachete avantaj
Lentile de contact
Lentile sferice
Conservanți:Polyaminopropyl Biguanide
Sorbic Acid
Edetate Disodium
Poloxamine

Întrebări

Opinii despre Lenjoy Monthly Day & Night (6 lentile) + ReNu MultiPlus ® Multi-Purpose 360 ml cu suport lentile

  Nici o întrebare

  Postați o întrebare sau un comentariu: Lenjoy Monthly Day & Night (6 lentile) + ReNu MultiPlus ® Multi-Purpose 360 ml cu suport lentile

  *Câmpuri obligatorii

  Ochelarii sunt de calitate, pretul foarte bun si livrarea imediată!
  Timp extraordinar de mic de onorare a comenIi
  O firmă serioasă!