Puteți comanda și la telefon: 0800 400 156

Autentificare

HYLO – PROTECT 10 ml

în stoc > 100 buc.

Felicitări! Câștigați 30 puncte bonus dacă veți cumpăra acest produs!

60,70 Lei

Selectați cantitatea

Expediere 25. 9.

O alegere clară pentru lentile de contact

Pentru că avem avantaje unice.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pe cadouri gratuite.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 0,5 milioane de clienți în 15 țări europene.

Opinii: 80 %bazate pe 1 opinii

Arătați doar opinii cu comentarii

Mai multe despre produs

HYLO – PROTECT este o soluție sterilă pentru lubrifierea suprafeței ochiului în timpul sindromului de ochi uscat. Elimină iritarea, stabilizează pelicula lacrimală în special stratul de lipide și reduce simptomele inflamării și alergiilor, cum ar fi mâncărimea și arsura.

Modul dual de acțiune al hialuronatului de sodiu și ectoin asigură hidratarea intensă a ochilor și reduce iritarea ochilor care este legată de hipersensibilitate sau care este cauzată de o reacție alergică. Elimină astfel arderea și iritarea ochilor.

Picăturile de ochi HYLO – PROTECT nu conțin conservanți, ceea ce le face tolerabile chiar și după o utilizare pe termen lung. Nu conțin fosfați ceea ce împiedică ochiul contra eventualelor complicații datorate acumularii depozitelor pe cornee.. HYLO – PROTECT picături pentru ochi pot fi utilizate cu lentile de contact. Se recomandă să așteptați aprox. 30 de minute după aplicarea lentilelor de contact înainte de a utiliza picăturile pentru ochi. Utilizați în termen de 6 luni de la deschidere.

Parametri

Aplicabile pe lentile:  Da
Colet:  flacon
Volum:  10 ml
Greutate: 61 g
Producător: Ursapharm
Categorie: Picături oftalmice
Conservanți: Nu

Întrebări

Opinii despre HYLO – PROTECT 10 ml

Nici o întrebare

Postați o întrebare sau un comentariu: HYLO – PROTECT 10 ml

*Câmpuri obligatorii

Făcute de clienții noștri

Din 102 opinii 98 % sunt pozitive.

Nota mea ar fi maxima, doar ca una dintre lentilele de contact de la deschidere era deteriorata, zgariata si ca atare greu de suportat. Desigur insa, nu este vina directa a Lentiamo. In rest, servicii impecabile
Comand lentile online din 2010 și tot timpul ajungeau în 2-3 săptămâni, de la Lentiamo au ajuns în aceeași zi. Sunt foarte mulțumit de serviciile și produsele lor!
Apelați cu încredere!
Produse de calitate. Livrare rapida. Cam slab calitativ ambalajul pt transport( un plic cu bule)

Nu scăpați știrile din lumea
lentilelor fericite!

În conformitate cu legea privind înregistrarea vânzarilor, comerciantul este obligat să emită și să ofere chitanțe pentru toți clienții. De asemenea, este obligatoriu ca vânzătorul să-și înregistreze vânzarea cu administratorul fiscal fără nici o întârziere, în termen de 48 de ore, în cazul unei defecțiuni tehnice.