Puteți comanda și la telefon: 0800 400 156

Autentificare

HYLO – GEL 10 ml

în stoc > 100 buc.

Felicitări! Câștigați 30 puncte bonus dacă veți cumpăra acest produs!

60,00 Lei

Selectați cantitatea

Expediere 26. 9.

O alegere clară pentru lentile de contact

Pentru că avem avantaje unice.

Returnare garantată în 30 de zile!

Puteți returna comanda dvs. în termen de 30 zile calendaristice și apoi opta pentru rambursarea costului, înlocuirea sau schimbarea produsului.

Program de fidelitate

Începând de la prima comandă, obțineți puncte bonus pe care le puteți schimba pe cadouri gratuite.

Pe piață din 2008

Compania a fost fondată în 2008, de atunci am deservit aproape 0,5 milioane de clienți în 15 țări europene.

Opinii: 100 %bazate pe 2 opinii

Arătați doar opinii cu comentarii

Mai multe despre produs

HYLO-GEL este o soluție sterilă pentru lubrifierea intensivă și vindecarea suprafeței ochiului în timpul unor afecțiuni oculare grave sau cronice ori în tratamentul postoperator al ochiului.

Păturile de ochi HYLO – GEL conțin acid hialuronic pentru o viscozitate ridicată, oferă ochilor un film de hidratare intensiv și de durată. Picăturile reduc simptomele persistente și severe și protejează ochiul contra iritațiilor. În ciuda consistenței lor, aproape sub formă de gel, picăturile de ochi nu limitează vederea în nici un fel.

Picăturile de ochi HYLO – GEL nu conțin conservanți, ceea ce le face tolerabile chiar și după utilizare pe termen lung. Deasemenea, nu conțin fosfați ceea ce vor împiedica ochiul de eventualele complicații datorate acumularii depozitelor pe cornee. HYLO – GEL picături de ochi pot fi utilizate cu lentile de contact. Se recomandă să așteptați aprox. 30 de minute după aplicarea lentilelor de contact înainte de a utiliza picăturile pentru ochi. Utilizați în termen de 6 luni de la deschidere.

Parametri

Aplicabile pe lentile:  Da
Colet:  flacon
Volum:  10 ml
Greutate: 61 g
Producător: Ursapharm
Categorie: Picături oftalmice
Conservanți: Nu

Întrebări

Opinii despre HYLO – GEL 10 ml

Nici o întrebare

Postați o întrebare sau un comentariu: HYLO – GEL 10 ml

*Câmpuri obligatorii

Făcute de clienții noștri

Din 102 opinii 98 % sunt pozitive.

Nota mea ar fi maxima, doar ca una dintre lentilele de contact de la deschidere era deteriorata, zgariata si ca atare greu de suportat. Desigur insa, nu este vina directa a Lentiamo. In rest, servicii impecabile
Comand lentile online din 2010 și tot timpul ajungeau în 2-3 săptămâni, de la Lentiamo au ajuns în aceeași zi. Sunt foarte mulțumit de serviciile și produsele lor!
Apelați cu încredere!
Produse de calitate. Livrare rapida. Cam slab calitativ ambalajul pt transport( un plic cu bule)

Nu scăpați știrile din lumea
lentilelor fericite!

În conformitate cu legea privind înregistrarea vânzarilor, comerciantul este obligat să emită și să ofere chitanțe pentru toți clienții. De asemenea, este obligatoriu ca vânzătorul să-și înregistreze vânzarea cu administratorul fiscal fără nici o întârziere, în termen de 48 de ore, în cazul unei defecțiuni tehnice.