Retailer European 16 țări din Europa

Autentificare

Cadouri. Care dintre ele vă va face vara mai frumoasă? Oferta se încheie pe 2 iulie!

Done for RO

Dragi clienți Lentiamo,

Împachetați deja pentru vacanță? Nu uitați să adaugați unul dintre cadourile noastre! De aici puteți alege – oferta este valabilă până pe 2 Iulie . 

Cadouri dintre care puteți alege:
  • Zero-Seven Refreshing 80 ml – soluție de călătorie pentru un sentiment de prospețime de zi cu zi atunci când purtați lentile de contact. Cu un sistem NO RUB(anti frecare).
  • Max OptiFresh 10 ml –una dintre recenzii: “Hidratare ușoară a ochilor pentru a-i răcori în zilele călduroase de vară.” Atât pentru la mare cât și pentru la munte.
  • Set pentru călătorii – tot ce ai nevoie pentru îngrijirea lentilelor în vacanță, într-un pachet practic. Se va potrivi în geantă sau în buzunar.

Adaugă cadoul ales în coșul de cumpărături

Oferta specială se încheie pe 2 iulie și avem un singur cadou pe client. Chiar dacă sunt făcute mai multe comenzi, soluția, picăturile pentru ochi sau setul de călătorie vor fi adăugate doar la prima achiziție. Oferta se încheie pe 2 Iulie și avem un cadou pe client: chiar dacă se plasează mai multe comenzi, soluția, picăturile pentru ochi sau setul de călătorie vor fi adăugate doar la prima achiziție.

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii