Bucurați-vă de livrare gratuită până pe 28 mai - se aplică tuturor comenzilor de lentile de contact și/ sau ochelari de soare!

Retailer European 16 țări din Europa

Autentificare

Gratuit pentru călătorii (și multe alte ocazii)! Doar până pe 16 Aprilie!

Dragi clienți Lentiamo,

Aprilie este aici iar primăvara începe să își intre în drepturi. Ne bucurăm de primele noastre excursii în aer liber, de razele calde ale soarelui, încercând să uităm zilele reci de iarnă. Când vă pregătiți să ieșiți la soare, nu uitați să împachetați unul dintre cadourile pe care le-am pregătit pentru voi. Acestea vor fi foarte utile pentru călătorii. Oferta se încheie pe 16 Aprilie. 

Adăugați un cadou la coșul dvs. de cumpărături
  • Biotrue Multi-Purpose 60 ml – soluție versatilă pentru îngrijirea zilnică a lentilelor de contact. Acesta vă va ajunge pentru14 zile, iar data de expirare este August 2019.
  • Max OptiFresh 10 ml – lacrimi artificiale pentru ameliorarea rapidă a senzației de arsură și mâncărime a ochilor. Potrivit pentru persoanele cu alergii.
  • Set de călătorie cu motiv – suport, container pentru soluție, pensetă pentru lentile și oglindă. Set pentru lentile “all in one”.
Adaugă cadoul ales la cumpărături

Oferta se încheie pe 16 Aprilie și avem un cadou pe client: chiar dacă se plasează mai multe comenzi, soluția, picăturile pentru ochi sau setul de călătorie vor fi adăugate doar la prima achiziție.

Comentarii

    Nici o întrebare

    *Câmpuri obligatorii